Machines en systemen voorbereiden voor verbinding met het Internet of Things (IoT) hoeft niet moeilijk te zijn.

0

Wat is Internet of Things (IoT)? Wat zijn de voordelen van IoT in de machinebouw? Waarom zou mijn afnemer een slimme machine of fabriek willen? Is dat niet alleen iets voor de grote spelers in de markt? Ook als kleine of middelgrote machinebouwer kunt u zich op eenvoudige wijze voorbereiden op Smart Industry en veilige en rendabele oplossingen ontwerpen voor uw klanten gebaseerd op Internet of Things. Eaton geeft praktische handreikingen waarmee u beslagen ten ijs komt in het verkooptraject met uw klant. Want ook voor compacte machines is het zinvol intelligentie toe te passen. Zowel voor component, machine, machinebouwer en eindgebruiker geldt: wie niet groot is, moet slim zijn. Stoom uzelf klaar voor Smart Industry en bezoek de gratis TechnoDag op 12 oktober 2017 in Cinemec, Ede.

Tijdens de TechnoDag zullen sprekers van T-Systems, Extend Smart Coding en Action Learning Academy u bijpraten over waarom we niet meer om het Internet of Things heen kunnen, hoe er veilige cloudcommunicatie gerealiseerd kan worden en kunt u live meekijken tijdens een demo waarin gegevens/data uit een slim gemaakt component, gekoppeld aan een in  Codesys geprogrammeerde PLC, door middel van object georiënteerd programmeren (OOP) in de HMI naar de cloud wordt gebracht. Een leerzaam en praktisch programma dat u geheel kosteloos kunt bijwonen.

Vragen over object geörienteerd programmeren, IoT en de cloud

Eaton helpt u de toekomst vandaag al praktisch toepasbaar te maken.

Kom op naar de Eaton TechnoDag IoT: ‘Wie niet groot is, moet slim zijn.’ Een praktische handleiding voor kleine en middelgrote machinebouwers om aan de slag te gaan met Smart Industries.

Aanmelden

Datum: 12 oktober 2017
Locatie: Cinemec Ede

Programma

9:00  –  9:30 uur – Ontvangst
9:30  –  9:45 uur – Welkomstwoord – Theo Langstraat, Eaton
9:45  –  10:30 uur – Smart Industry, Internet of Things, Industry 4.0 – een introductie – Geurt van Bennekom, Eaton
10:30  –  11:15 uur – Waarom willen we de (maak)industrie digitaliseren? – Jos Grob MBA, Action Learning Academy
11:15  –  12:15 uur – Hoe haal je data gestructureerd uit applicaties en breng je het naar de cloud? Tim van Heijst, Extend Smart Coding
12:15  –  13:15 uur – Pauze, informatiemarkt en hololens experience
13:15  –  14:30 uur – Make your machines IoT ready and use secure cloud services – Markus Lindemann, T-Systems (Engelstalig)
14:30  –  15:30 uur – Live demonstratie – Hoe koppel je producten aan de cloud? – Tim van Heijst, Extend Smart Coding & Markus Lindemann, T-Systems
15:30  –  17:30 uur – Netwerkborrel, informatiemarkt en hololens experience
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics