Luxexcel breidt uit naar de Verenigde Staten.

0

Luxexcel heeft haar Amerikaanse hoofdkantoor geopend in Alpharetta,  in de regio Greater Atlanta.  Guido Groet,   chief Commercial Officer van Luxexcel is verhuisd naar Alpharetta om de activiteiten van Luxexcel Inc te leiden als een integraal onderdeel van zijn wereldwijde commerciële verantwoordelijkheden.

Guido Groet,   chief Commercial Officer van Luxexce

Hans Streng, Chief Executive Officer Luxexcel: “Luxexcel drijft een nieuw paradigma voor de productie van lenzen aan met grote kansen voor innovators in de ophthalmic en consumentenelektronica-industrie. Onze markt neemt een vlucht en we breiden ons snel uit, met de eerste VisionPlatform ™ -oplossingen geïnstalleerd in het veld. Het is geweldig om te zien dat onze klanten 3D-geprinte lenzen op recept produceren voor oog- en augmented reality-toepassingen. Het is een geweldige volgende stap voor Luxexcel om zijn hoofdkantoor in de VS te openen om onze zakelijke activiteiten op te voeren “.

Guido Groet voegt hieraan toe: “We bouwen ons Amerikaanse team uit in alle front-end gebieden, verkoop / marketing, bedrijfsontwikkeling en service. Luxexcel heeft een traditie om werknemers aan te nemen met de instelling om het onmogelijke mogelijk te maken. We hebben onze eerste VisionPlatforms ™ in de VS geïnstalleerd en de ambities voor follow-up zijn hoog. De Amerikaanse markt is een markt die open staat voor innovatie en kansen en dit gaat hand in hand met onze missie om de eyewear-industrie te revolutioneren en een slimme bril voor de wereld te bieden “.

Het Luxexcel VisionPlatform ™ drukt vandaag lenzen voor niet-mainstreamtoepassingen en ontwikkelt voortdurend oplossingen voor het maken van nieuwe en unieke producten. Luxexcel heeft nu samen met Vuzix de eerste stap gezet naar een slimme bril; andere revolutionaire producten zijn in de pijplijn.

Hans Streng

Luxexcel Vision Platform ™

De Luxexcel-technologie combineert hardware, verbruiksartikelen en ontwerpsoftware in één 3D-afdrukoplossing, de ‘Luxexcel VisionPlatform ™’. Oftalmische laboratoria ontvangen het volledige platform, dat een printer (VisionEngine ™), harsen (VisionClear ™), ondersteuning en software-oplossingen (VisionMaster ™) omvat, in ruil voor een vergoeding voor de betaling van de click fee. De lenzen die met de VisionPlatform ™ worden geproduceerd, voldoen aan de ISO Focal Power-norm en zijn compatibel met de hedendaagse industriële coatings en gebruikelijke processen zoals randafwerking en framing. Het Luxexcel VisionPlatform ™ kan worden geïntegreerd in de bewezen oogheelkundige laboratoriumworkflow van vandaag.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics