Logena Automotive is nu Sioux Logena

0

Logena Automotive heeft per deze maand haar naam veranderd in Sioux Logena. Logena was sinds maart van dit jaar al onderdeel van technologiebedrijf Sioux, maar is dat nu dus ook in naam. ‘Op deze manier kunnen we de kracht van Sioux – expert in technische software, elektronica, mechatronica en wiskunde  – en Logena – expert in het automotive-domein – beter tot uitdrukking brengen’, aldus het persbericht over de naamswijziging. Met de nieuwe naam wordt ook een andere huisstijl inclusief een ander logo ingevoerd.

Sioux Logena ondersteunt de klant met onder andere software engineering, kabelboom engineering, systeem integratie, diagnostic tools, hardware engineering en manufacturing en vehicle (system) testing. Sioux Logena heeft vestigingen in Eindhoven en Center Valley (Verenigde Staten)

Sioux is een technologie partner die high-tech bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met 500 engineers ondersteunt of vormt Sioux de Research & Development afdeling van veel van haar klanten.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics