Limburg Startup Capital Fund van € 32,65 miljoen gaat 1 april open.

0

Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) is bestemd voor startups en mkb’ers die met hun innovatie bijdragen aan de belangrijkste maatschappelijke transities voor de komende jaren: energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. Het nieuwe fonds van in totaal € 32,65 miljoen is de opvolger van het succesvolle Limburg Business Development Fonds (LBDF). De financiering wordt bijeengebracht door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Provincie Limburg en LIOF die tevens de uitvoering zal doen. Het is vanaf vrijdag 1 april mogelijk een aanvraag in te dienen.

Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) dekt met twee financiële instrumenten de ontwikkeling van jouw innovatie van idee naar markt:

Link magazine editie februari 2022 thema Supply-security, dealen met het (volgende) opzweepeffect. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

  • het Limburg Vroege Fase Fonds (LVFF): met het LVFF financieren we innovaties – waarvan de haalbaarheid aangetoond is – in de beginfase van de ontwikkeling (de zogenaamde ‘proof of concept’ fase).
  • het Seed Fonds Limburg (SFL): het SFL is bedoeld om de doorontwikkeling of groei van de innovatie financieel mogelijk te maken.

criteria:

  • Feitelijk gevestigd is in Limburg
    (fysiek en actief aanwezig);
  • Zich bevindt in de levensfase startup, scale-up of MKB;
  • Een innovatief idee of product/dienst heeft;
  • Een duidelijke focus heeft op een van de vier transities: energie, circulariteit gezondheid of digitalisering.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics