Kinetische sculptuur “PROJECT ANTHOZOA”

0

FAULHABER lineaire DC-servomotoren zorgen voor artistieke bewegingen.

Om de eigenschappen van de lineaire DC-servomotoren van FAULHABER op indrukwekkende wijze visueel te demonstreren, hebben de industrieel ontwerpers en engineers van MKT AG (Olching) en flying saucer GmbH (Berlijn) inspiratie gehaald uit de neteldierenklasse anthozoa, die onder andere koralen en zeeanemonen omvat.

De sculptuur “PROJECT ANTHOZOA” is gemaakt in samenwerking met FAULHABER en imiteert op perfecte wijze de soepele bewegingen van de ongewervelde zeedieren. De voordelen van de lineaire aandrijvingen van FAULHABER worden daarbij artistiek geïllustreerd: vloeiende, levensechte bewegingen zonder koppelrimpel, een strak lineaire kracht-stroomverhouding, veel dynamiek en een exacte positiecontrole. In totaal 120 lineaire DC-servomotoren en evenveel FAULHABER Motion Controllers werken in dit fascinerende kunstwerk samen om de perfecte choreografie van de vloeiende beweging op indrukwekkende wijze te demonstreren.

Dit alles en meer is te zien en vooral te ervaren bij FAULHABER, hal 15, stand H29, op de Hannover Messe van 23 t/m 27 April 2018.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics