Internationale topondernemers aan tafel bij Arjan van Weele en Maarten Steinbuch op 23 november, gesprekthema: ‘Produceren én pionieren onder één dak’.

0

Vier industriële topondernemers zullen voor een interview op het scherp van de snede aanschuiven tijdens het seminar van DISCA’17. Rudie Campagne (de Nederlandse president van het Italiaanse topfietsbandenmerk Vittoria), Erik Bongers (investeerder en ceo van de Cerebel Group),  Fried Cuijten(genreal manager Nordson Dima en Hans Streng (Luxexcel, van lenzenproducent naar machinebouwer) hebben hun medewerking  toegezegd.

Datzelfde geldt voor de assertieve, scherp doorvragende talkshowhosts Arjan van Weele (NEVI-hoogleraar aan de TU Eindhoven) en zijn professorale collega Maarten Steinbuch (hoogleraar in onder meer robotica en automotive, ook aan de TU/e). Gesprekthema is ‘Produceren én pionieren onder één dak’. Aansluitend de uitreiking van de awards voor de best knowledge supplier, best logistics supplier en best customer.

Link Magazine organiseert het evenement in samenwerking met ING en Isah Business Software, op donderdag 23 november 2017 vanaf 15.00 uur in Boerderij Mereveld te Utrecht.

Aanmelden: disca@linkmagazine.nl 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics