Gezamenlijke acquisitie voor groei Novio Tech Campus

0

Novio Tech Campus, Business Cluster Semiconductors (BCS), Oost NV en de gemeente Nijmegen gaan gezamenlijk aan de slag met acquisitie van nieuwe bedrijven voor de Novio Tech Campus.

Op de Novio Tech Campus is, naast een netwerk van life sciences en health bedrijven, een uniek cluster van internationale semiconductorbedrijven ontstaan: een hotspot voor zo’n 3.000 hoogopgeleide medewerkers met specifieke deskundigheid en een groot aanbod aan onderzoeksfaciliteiten en voorzieningen. De aanwezige bedrijven geven aan kansen te zien voor andere bedrijven, zoals toeleveranciers, op de campus. Er is veel potentie voor groei. Daarom gaan de partners aan de slag met een meerjarige, proactieve acquisitieaanpak voor de Novio Tech Campus.

In de aanpak zal met input van bedrijven op de campus een shortlist worden opgesteld van nationale en internationale bedrijven, waarmee acquisitieteams aan de slag gaan. De acquisitiesamenwerking is aangegaan voor een periode van minimaal drie jaar. Er is een budget van in totaal 75.000 euro beschikbaar.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics