Uitnodiging 23 november: Digitalisering in de keten “smart connectivity”

0

Thema: Digitalisering in de keten “smart connectivity”

Op 23 november organiseert Link Magazine samen met de FDP (Federatie Metaalplaat) het Benelux Sheet Metal Event ‘Smart Connectivity’. Centraal staat de implementatie van smart technologie in de plaatverwerkende industrie.

Dagindeling
U bent van harte welkom vanaf 09.00 uur voor koffie/thee. Het programma start om 10.00 uur met een rondleiding op de site van Tata Steel met een bezoek aan de Warmbandwalserij. Wij vragen u vriendelijk om uiterlijk 09.45 uur aanwezig te zijn.

Na de lunch volgt het middagprogramma met een voordracht over de huidige marktontwikkelingen. Hierna vindt een rondetafelgesprek plaats tussen de OEM’ers ASML (H. Maranus) en Marel Stork (P. Spoelstra en G. Hutting), toeleveranciers Metes (E. Rutten) en de BOZ Group (C. van Opdorp) o.l.v. William Smit.
Tevens zit prof. Fred van Houten van TU Twente aan tafel, die het gesprek in de internationale context van Industrie 4.0 plaatst. Aan de orde komen o.a. de visie en implicaties voor de keten van digitalisering-standaardisatie- (late-) customization en industriële automatisering, naast tracebility en reshoring.

Na de pauze presenteert ASML een case rond digitalisering en standaardisatie van hun ‘sheet metal specificaties’ en de implicaties voor toeleveranciers. Professor
Van Houten zal vervolgens digitalisering en industriële automatisering in een breder perspectief plaatsen, ook in de context van Industrie 4.0 / smart industry. Het plenaire gedeelte wordt afgesloten door keynote speaker Marc Schrijvers van Philips Industry Consulting.

Aan het einde van de middag is er in de foyer gelegenheid om nog even met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje en een hapje.

Programma:

n10.00 –  12.00u rondleiding

n12.30 – 13.30   lunch en beurs-expositie ruimte

n13.30 – 14.00  Inleiding + presentatie Tatasteel

n14.00 – 14.15  TNO onderzoek bij bedrijven :                                                        “gevolgen technische ontwikkelingen voor skills en werkgelegenheid”.

n14.15 – 15.00  ronde tafel discussie o.l.v. William Smit met OEM’er en toeleveranciers à ASML,Marel Stork, Metes ,  BOZ group, prof. F.v.Houten,                                                           Visie en discussie rond :  digitalisering-standaardisatie / (late)customisation en industriële automatisering,tracebility, reshoring en de impact hiervan op de keten.

n15.00 – 15.15  pauze

n15.15 – 15.45  ASML case rond standaardisatie digitalisering

n15.45 – 16.15  Prof Fred v.Houten: digitalisering & industriële automatisering

n16.15 – 16.45  Philips Industry Consulting : key note voordracht

n16.45               afsluiting en netwerken
Deelname aan de rondleiding is gelimiteerd, dus meld u snel aan. Geef duidelijk aan: met rondleiding / zonder rondleiding.

Kosten
De kosten voor niet-leden bedragen € 70. Voor FDP-leden is deze dag gratis.

Meer informatie / aanmelden:
info@fdp.nl, tel. 030 6000005 en www.fdp.nl

 

23 november, vanaf 10.00 uur bij Tatasteel
Locatie:Congrescentrum Dudokhuis (2H.27),Wenckebachstraat 1, 1951 JZ Velsen-Noord.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics