Door order Intech breidt Additive Industries installed base uit naar Azië

0

Op de laatste dag van FormNext, de wereldwijde vakbeurs voor 3D-printen in Frankfurt, heeft Intech een eerste order verstrekt aan Additive Industries voor het MetalFAB1-systeem. De order van het 3D-metaalprintbedrijf in India onderstreept de groei van Additive Industries, fabrikant van industriële 3D metaalprintsystemen, in Azië. Zowel proces- als applicatie-ontwikkeling en klantenondersteuning zullen worden gedaan vanuit het nieuwe regionale Additive Industries-centrum in Singapore.
‘Het versnellen van de adoptie van 3D-printing-capaciteit is het primaire doel van Intech. De transformatie van prototyping naar serieproductie met focus op kosten per onderdeel met herhaalbare kwaliteit is de weg die we gaan volgen’, bevestigt de heer Sridhar Balaram, CEO van Intech. Hij voegt hieraan toe: “Deze investering is heel belangrijk voor Intech voor om te kunnen voldoen aan de klantvraag naar het 3D-printen van grote onderdelen met uitstekende kwaliteit. Met de MetalFAB1 van Additive Industries we kunnen nu opschalen naar volume. Het systeem is uniek in de branche en we zijn verheugd om dit toe te voegen ons machinepark.’
‘We zijn verheugd om onze installed base in India uit te breiden met zo een ervaren partner. Hun order bevestigt onze strategie en focus rond industrialisatie en productiviteit leiderschap’, zegt Ilko Bosman, CFO van Additive Industries. ‘De Indiase markt biedt een groot potentieel voor onze technologie vanwege de goed ontwikkelde markten in de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en medische implantaten. We zijn Intech dankbaar dat wij deze met hen deze markten kunnen ontwikkelen’, aldus Daan Kersten, CEO van Additive Industries.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.