Dirk Smulders volgt Ton Kraak op als CEO of Dieseko Group BV

0

Vanaf 1 januari 2019 volgt de heer Dirk Smulders de heer Ton Kraak op als voorzitter van de Raad van Bestuur / CEO. Dirk Smulders is sinds september 2017 lid van de Dieseko Group Board als Chief Operations Officer (COO). Ton Kraak, die sinds 2008 de Dieseko Group heeft geleid, zal zijn betrokkenheid bij de groep blijven behouden als een aandeelhouder en met een adviserende functie.

In zijn nieuwe rol als voorzitter van de Raad van Bestuur / CEO zal Dirk Smulders verantwoordelijk zijn voor de implementatie en, waar nodig, verdere verscherping van de huidige strategie. Het doel is en blijft om de huidige groei te bevorderen en de positie van Dieseko als een toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige, innovatieve funderingsoplossingen verder te versterken.

Dirk Smulders: “Ik beschouw het als een grote eer en uitdaging om Dieseko Group BV te leiden. Ik kijk er erg naar uit om samen te werken met mijn mede-bestuursleden, management en onze medewerkers om onze klanten over de hele wereld nog beter van dienst te kunnen zijn met innovatieve producten. Ik ben mijn voorganger Ton Kraak dankbaar voor de grondige en zeer aangename inwerkperiode en ik bedank de Ondernemingsraad, de Raad van Commissarissen en onze aandeelhouder NPM Capital voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. “

Dirk Smulders studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit van Delft en bekleedde voorheen functies met eindverantwoordelijkheid bij Stork en Doedijns. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics