Direct resultaat met automatiseringsoplossingen van Schneider Electric.

0

 Lagere kosten, hogere betrouwbaarheid en meer capaciteit: dat waren de directe resultaten die Schneider Electric heeft gerealiseerd in samenwerking met de Budé Group en OMC Machineonderhoud. Dankzij de automatiseringsoplossingen van Schneider Electric, beschikken de klanten van Budé en OMC nu over sterk verbeterde connectiviteit en efficiëntie in hun bedrijfsprocessen. Dat gebeurde niet alleen door het leveren van hard- en software: actief meedenken over het complete ontwerp van de automatisering garandeerde een hogere productiviteit en continuïteit.

 Budé: modulair bouwen, zorgt voor flexibele output

Budé, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële machines zocht naar een oplossing voor de steeds wisselende capaciteitsvraag van hun klanten. Deze oplossing diende flexibel, beheersbaar en eenvoudig inzetbaar te zijn. Een van de machines die Budé maakt is de GASSHAKKER. Deze innovatieve machine zorgt door middel van schudden voor dat slagroom optimaal wordt begast en geschud in slagroomspuitbussen. Meer capaciteit vraagt om een grotere machine en daar zit juist de uitdaging. Hoe maak je dit modulair en behoud je de flexibiliteit?  Budé is erin geslaagd om met slechts 1 motion controller van Scheider Electric de capaciteit van de machine per spuitbus aan te passen.

OMC: hogere efficiëntie dankzij inzicht met de XIOT-sensor

OMC, gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van mobiele en stationaire perscontainers in de papier verwerkende industrie, wilde inzichtelijk maken wanneer een perscontainer vol is. Bovendien wilde OMC continu inzicht in de actuele status van deze perscontainer.

De XIOT-sensor van Schneider Electric bood OMC Machineonderhoud de mogelijkheid om op afstand mee te kijken naar de status. Technische storingen krijgt OMC direct binnen via de cloud. Klanten van OMC kunnen een efficiëntere route plannen voor het legen van de containers en minder ritten maken. Resultaat is verbeterde dienstverlening en efficiëntie door meer inzicht plus een extra besparing op CO2 uitstoot.

Digitalisering en connectiviteit

De toekomst van industriële automatisering hangt af van twee woorden: digitalisering en connectiviteit. Met de snelle ontwikkelingen van trends zoals Industrial Internet of Things (IIoT) en robotica toepassingen is connectiviteit niet meer weg te denken. Industriële communicatie en productie beperken zich hierin niet alleen tot ‘smart’ machines; de hele life cycle ondergaat veranderingen. Wij denken daarom mee tijdens elke fase van de lifecycle van uw machine-automatisering voor zekerheid van beschikbaarheid en continuïteit. Schneider Electric ondersteunt u van het ontwerp tot onderhoud van uw machine.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics