De genomineerden voor de tweede ronde van de Best Knowledge Supplier Award 2021

0

Voor de Best Knowledge Supplier Award kunnen toeleveranciers worden genomineerd met eigen r&d (inclusief engineering) in Nederland. In deze categorie vallen de bedrijven die, dankzij hun ontwikkel- en engineeringsinspanningen, uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant. Ook behoren hiertoe ingenieursbureaus en bedrijven die door re-engineering zorgen dat de productiekosten lager worden. Kortom: deze suppliers dragen er door kennis toe te voegen substantieel aan bij dat met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten ervan lager worden.

Link magazine editie oktober/november thema 2021: Data is key hoe kan het mkb daar winst mee maken?Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

Genomineerden Best Knowledge Supplier, ronde 2

Bedrijfsnaam Supplier Plaats
3T Enschede
B&R Industriële Automatisering Breda
Beckhoff Automation Haarlem
Boers & Co Precision Solutions Schiedam
Bosch Rexroth Boxtel
Bronkhorst High-Tech Ruurlo
Connect Group Nederland Veldhoven
Contour Covering Technology Winterswijk
D&M Vacuümsystemen BuDEL
Demcon Enschede
EPR Nijmegen
Festo Delft
Frencken Europe Eindhoven
Hankamp Gears Enschede
Hellings Machinebouw Sint-Oedenrode
Kanters Special Products Heinenoord
KMWE Precision Systems Eindhoven
Masévon Group Hardenberg
Mevi Fijnmechanische Industrie Helmond
MI-Partners Eindhoven
MTA Helmond
NTS-Group Eindhoven
Oreel Hallum
PI Benelux Sint-Oedenrode
PM Dedemsvaart
Post & Dekker Amsterdam
Prodrive Technologies Eindhoven
Sioux Eindhoven
SMC Nederland Amsterdam
VDL ETG Eindhoven
VHE Industrial automation Eindhoven

DISCA’21 op 24 november: ‘De toekomst wordt geweldig!?’

‘De toekomst wordt geweldig!?’ Dat is het thema van de talkshow van de 20e DISCA-viering. Het thema weerspiegelt het optimisme dat alom aanwezig is in de industrie. Maar het vraagteken waarmee de titel eindigt onderstreept dat die geweldige toekomst er niet vanzelf komt. In de door de vergrijzing structureel krappe arbeidsmarkt moet een ondernemer zijn mensen de ruimte geven te excelleren, maar tegelijk hun kennis en ervaring borgen en standaardiseren. Met klanten en leveranciers moet een hechte band worden opgebouwd. Maar dat zonder met hen te vergroeien, zo heeft de coronacrisis duidelijk gemaakt. De klimaatcrisis zal het hoofd geboden moeten worden, ook – of juist – door de industrie. Die industrie heeft daartoe tal van (digitale) technologieën reeds in handen of in ontwikkeling. Maar blijft (ongebreidelde) groei mogelijk? De coronacrisis heeft ook aangetoond dat de mensheid heel snel en adequaat kan reageren, maar kunnen we ook nú acteren op láter, zonder eerst naar anderen te wijzen?

Hans Streng

Carolien Meijer van Bronkhorst High-Tech, een van de interviewers tijdens de DISCA-talkshow. Foto: Viorica Cernica

Over de kansen en uitdagingen die hen wachten komen aan het woord director global business development Peter Berting van de gerenommeerde megakranenbouwer Huisman, serial entrepreneur Crijn Bouman van ROCSYS, de intrigerende duizendpoot en ondernemer Emo van Halsema.  Carolien Meijer, manager strategic marketing bij Bronkhorst High-Tech in Ruurlo, en Hans Streng, voormalig ceo van onder meer Luxexcel en Epyon en tegenwoordig investment-adviseur bij Set Ventures, zullen de vier vriendelijk doch kritisch interviewen.

De talkshow gaat vooraf aan de uitreiking van de drie Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA). Onder het genot van een diner kunt u meebeleven – en meebeslissen! – welke klant en welke twee toeleveranciers dit jaar naar huis gaan met de prijzen.

Het event vindt plaats op woensdag 24 november 2021, vanaf 15.30 uur in Boerderij Mereveld, Utrecht. Link Magazine organiseert de DISCA jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Na de digitale versie van vorig jaar hopen we u nu weer persoonlijk te kunnen ontmoeten. We houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.

Voor nadere informatie: kijk op www.linkmagazine.nl of mail naar disca@linkmagazine.nl. Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics