CTA-onderzoek: China-tarieven zullen de Amerikaanse economie tot $ 2,4 miljard jaarlijks kosten

0

De behandeling door de Trump-administratie van tarieven op Chinese printplaatassemblages en aangesloten apparaten zou de economie respectievelijk $ 520,8 miljoen en $ 2,4 miljard kosten voor respectievelijk de tarieven van 10 procent en 25 procent, volgens een nieuwe studie in opdracht van de Consumer Technology Association (CTA).

“Nu de economie floreert onder president Trump – we hebben opmerkelijk lage werkloosheid en een bloeiende aandelenmarkt gezien – zou de overheid Amerika’s wereldwijde reputatie met tarieven niet in gevaar mogen brengen”, aldus Gary Shapiro, CEO en president, CTA. “Buitenlandse overheden betalen niet de kosten van de tarieven, Amerikanen doen dat – en daarom moet het VS-handelsbeleid geen rekening houden met tarieven die als belasting voor Amerikaanse fabrikanten en consumenten gelden. Het gevaar dat we tegenkomen – het onbedoelde gevolg – is dat de tarieven betekenen dat Amerikanen meer betalen voor alle apparaten die ze dagelijks gebruiken om toegang te krijgen tot internet. ”

De economische impactstudie toont aan dat Amerikaanse shoppers tussen $ 1,6 miljard en $ 3,2 miljard meer moeten betalen voor aangesloten apparaten zoals gateways, modems, routers, slimme luidsprekers, smartwatches en andere Bluetooth-producten. De prijs van aangesloten apparaten uit China zal tussen de 8,5 en 22 procent stijgen. En de prijzen voor deze producten uit alle bronnen zullen tussen 3,2 en 6,2 procent stijgen.

Evenzo zal de prijs van gedrukte schakelingen uit China met negen tot 23 procent toenemen, terwijl een alternatieve levering van Amerikaanse fabrikanten twee tot drie procent hoger zal kosten. Als gevolg van hogere inputkosten, in totaal een extra $ 900 miljoen tot $ 1,8 miljard, zullen Amerikaanse fabrikanten van producten die printplaatassemblages bevatten, tussen zes en twaalf procent minder kopen van leveranciers in het algemeen.

“Wanneer onze regering haar eigen bedrijven en mensen met meer belastingen in rekening brengt in de vorm van tarieven, brengen we niet alleen de Amerikaanse droom in gevaar bij veel kleine en middelgrote bedrijven, maar brengen jullie ook de mensen in gevaar die voor hen werken. hen ook, “zei Win Cramer, CEO, JLab Audio, een in Californië gevestigd bedrijf en CTA-lid. “Deze mensen ondersteunen een groeiende economie, ondersteunen een groeiend bedrijf en, belangrijker nog, betalen belastingen. Pre-tarieven, JLab Audio was van plan op te schalen met nieuwe medewerkers en programma’s om de groei van ons bedrijf naar een nieuw niveau te tillen, maar nu hebben we dat allemaal in de wacht gezet omdat we moeten zien hoe alles uit de hand loopt. ”

Op basis van CTA’s meest recente US Consumer Technology Sales and Forecasts rapport, als de administratie tarieven van 10 en 25 procent hanteert, projecteert CTA 2019 Amerikaanse verzendeenheden van aangesloten apparaten zoals fitnesstrackers, smartwatches, draadloze hoofdtelefoons, modems / breedbandgateways, draadloze oordopjes en slimme luidsprekers zouden met maar liefst 12 procent afnemen. Bovendien zouden de verzendkosten van Amerikaanse zendingen voor deze apparaten in 2019 met maar liefst 6,5 procent dalen.

Bron CTA: lees verder

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics