Control Techniques frequentieregelaars DNV GL gecertificeerd voor maritieme/offshore markt

0

De Control Techniques Commander C en F600 frequentieregelaars hebben sinds december 2020 het DNV GL marine type approval certificaat. Dankzij deze certificering zijn zowel de Commander C en F600 als de Unidrive M600 en M700 frequentieregelaars gecertificeerd voor de maritieme/offshore markt.

 DNV

De DNV GL organisatie staat binnen de maritieme markt bekend als een organisatie die de lat hoog legt als het gaat om aspecten die bij maritieme toepassingen van groot belang zijn. Het productieproces van de Commander C en F600 Pump regelaar voldoet aan de DNV GL eisen met betrekking tot controle op componentniveau, assemblage proces, deeltest, final test en het hebben van een wereldwijde productiestandaard en inzichtelijkheid op de meerdere productielocaties in de wereld die Control Techniques, onderdeel van Nidec, heeft.

 Commander C frequentieregelaar

De Commander C range is een serie universele frequentieregelaars met een vermogensbereik van 0,25 tot 132 kW.

 F600 Pump frequentieregelaar

De nieuwe F600 frequentieregelaar is onderdeel van de specialistische, industrie specifieke regelaars van Control Techniques. De regelaar is voor pomptoepassingen en heeft een breed vermogensbereik van 1,1 kW tot zelfs 2,8 MW.

Met dit DNV GL maritieme type approval certificaat is een belangrijke stap gezet voor het toepassen van de Commander C en F600 Pump frequentieregelaars van Control Techniques binnen de wereldwijde maritieme/offshore markt.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics