CNC-Consult & Automation nieuwe Ambassadeur Smart Industry

0

CNC-Consult & Automation is met haar Smart Solution oplossingen toegelaten tot het Ambassadeursschap, een initiatief van hetProgrammabureau Smart Industry.

Smart way volgens Maarten van Teeffelen(directeur van CNC-Consult & Automation):

Bent u Smart bezig ? Dit is eigenlijk de belangrijkste vraag die u aan uzelf over uw eigen organisatie zou moeten stellen. Het gaat er hierbij niet om of u slim bent of niet, het gaat er ook niet om of uw organisatie slim is of niet, nee het gaat erom dat u naar de processen binnen uw organisatie gaat kijken en gaat beoordelen of deze processen eigenlijk wel slim zijn om het te doen zoals u het nu doet. Als we over slim produceren praten, dan praten we over Smart Industry, u mag het ook Industrie 4.0 noemen. Het gaat er om dat u met slimme processen weer geld gaat verdienen met het produceren van enkelstuks en kleine series in een markt waar de marges al krap zijn. U heeft geen ruimte om tijd en daarmee geld te verliezen in uw maakproces, want die ruimte kunt u zich niet veroorloven omdat de marges daarvoor te laag zijn. Met een optimaal ingericht proces kunt u aan het einde van de maand weer geld overhouden in plaats van tekortkomen. Tevens kunt u in deze gewonnen tijd weer extra produceren wat extra inkomsten genereert. Want dat is uiteindelijk het grote doel waarom u met Smart Industry aan de gang zou moeten gaan. U moet eenvoudigweg geld verdienen om te overleven en te kunnen doorgroeien en als u niet snel de eerste stappen gaat ondernemen in deze richting, gaat de concurrentie de eerste stappen doen en staat u voordat u begint al op achterstand. 

Smart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. Zij beschikken over kennis die zij graag delen met het Smart Industry netwerk.Smart Industry is een ontwikkeling die slaagt wanneer bedrijven, werknemers, scholen, onderzoekers en overheden de handen ineen slaan. Samenwerken en kennisdelen in het netwerk zijn daarvoor cruciaal.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics