Hannover Messe 2018: hal 4 Dutch Industrial Supply Pavillion, hal 8 (ICT en fieldlabs) en hal 17 (startups).

0

Ook dit jaar is Brainport Industries samen met Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en NEVAT onderdeel van het Dutch Industrial Supply Pavillion in de toeleverhal (hal 4) tijdens de Hannover Messe 2018.

De Hannover Messe is de grootste industriële beurs ter wereld. Nederland staat op plaats 5 voor wat betreft aantal standhouders. Nederlandse paviljoens zijn te vinden in hal 2 (Research & Development), hal 4 (toeleveranciers), hal 8 (ICT en fieldlabs), hal 17 (startups) en hal 27 (energie). Diverse bewindslieden en delegaties zullen ons gedurende week komen bezoeken. Voor een volledig overzicht van Nederlandse bedrijven op de Hannover Messe, klik hier en selecteer ‘Netherlands’.

Hal 4: toeleveranciers

Naast de individuele stands van toonaangevende Nederlandse toeleveranciers, hebben wij in hal 4 gedurende de week een interessant programma in de Holland Lounge met technische lezingen en (netwerk) activiteiten met Duitse clusters. We merken dat door onze jarenlange aanwezigheid Duitse partijen in toenemende mate geïnteresseerd raken in de Nederlandse industrie. Verder biedt het programma mogelijkheden om deel te nemen aan rondleidingen op Duitse moederstands van Nederlandse toeleveranciers. Traditiegetrouw wordt er op donderdag een toast uitgebracht op de verjaardag van onze koning (zie bijgaande uitnodiging).

Jullie zijn van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten. Kijk hier regelmatig voor het volledige programma (er worden nog steeds activiteiten toegevoegd). Let op: voor sommige activiteiten is aanmelding verplicht. Het programma staat ook vermeld op de Hannover Messe website.

Gratis toegangskaart voor de Hannover Messe downloaden. Vergeet niet om het ticket voorafgaand aan je bezoek te activeren.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics