Bouw mee aan een duurzame toekomst, schrijf je in voor de Van Oord Innovation Challenge

0

Vanwege het 150-jarig bestaan heeft Van Oord de Van Oord Innovation Challenge uitgeschreven. Van Oord is op zoek naar scale-up-, startup-, of early-stage-organisatie die een bijdrage wil leveren aan een duurzame toekomst.

Met deze challenge wil Van Oord werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en innovaties om de uitdagingen op het gebied van klimaatverandering aan te pakken en de transitie naar duurzame energie te bevorderen.

De uitdaging

Van Oord zoekt jouw oplossing voor een bijdrage aan:

– De uitvoering van waterbouwkundige- en energieprojecten waarbij we meerwaarde creëren in relatie tot duurzame en betaalbare energie (Sustainable Development Goal (SDG) 7) en klimaatverandering aanpakken (SDG 13).

– Een manier waarop Van Oord zijn materieel, engineering en estimating middelen kan inzetten  om meerwaarde te creëren in relatie tot innovatie en duurzame infrastructuur (SDG 9).

Inschrijven voor de Van Oord Challenge kan tot 10 juni 2018. Daarna selecteren we tien start-ups, die hun oplossing samen met Van Oord verder gaan uitwerken. Na een intensief coaching traject worden in november de twee winnaars bekend gemaakt en krijgen zij de kans hun oplossing te pitchen tijdens een internationale conferentie in Rotterdam.

Meld je nu aan en verras Van Oord met jouw duurzame innovatie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics