Bezoek Industriële Veiligheid op 30 juni in Den Bosch

0

We zien het nog dagelijks op industriële locaties: een veelvoud van losse bordjes, soms zelfs onleesbare signalering of juist een wirwar van borden en stickers die allemaal om aandacht schreeuwen, soms met tegenstrijdige boodschappen waar het volstrekt onoverzichtelijk is wat de geldende veiligheidsvoorschriften zijn. In zijn presentatie geeft Willem Heijboer, DGA van Blomsma Signs & Safety en ISO normcommissie voorzitter, concrete handvatten voor benaderen en implementeren van veiligheidssignalering als een systeem. Heijboer is een van de sprekers van het programma van Industriële Veiligheid dat op 30 juni in Den Bosch plaatsvindt.

Kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten staat centraal. Bekijk het programma en ontdek het ruime aanbod met unieke keynotes, kies uit meer dan 20 sessies, 6 workshops en behaal SKO-punten. Kom op het netwerkplein in contact met vakgenoten en ruim 50 oplossingsaanbieders.

Heeft u net als meer dan 300 vakgenoten al een (gratis) ticket voor het congres? Bekijk het programma en ontdek welke sessies het beste bij u passen. Over enkele weken kunt u uw persoonlijke programma inplannen via de EventManager.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics