Benchmark heropende op 23 juni haar engineering- en productiefaciliteit in Almelo

0

Op vrijdag 23 juni opende Benchmark haar gerenoveerde engineering- en productiefaciliteit in Almelo, Nederland. Hoewel de faciliteit nooit werd gesloten tijdens de renovaties, noemen we het een Grand Reopening vanwege een volledige revitalisering van de faciliteit met uitgebreide uitbreidingen en upgrades.

Onze Grand Reopening was een belangrijk moment voor Benchmark toen we vele jaren van hard werken en investeren in deze faciliteit onthulden, die de afgelopen jaren is gegroeid in personeel en klanten. Het was ook ontzettend bijzonder voor ons omdat we deze viering konden delen met onze teamleden in Almelo en Brasov, met onze klanten en met de lokale gemeenschap, waaronder Almelo-burgemeester Arjen Gerritsen.

Investeringen in deze faciliteit omvatten nieuwe technologische mogelijkheden en een grote uitbreiding van de productievloer van de site, waarbij meer dan 3.000 m 2 (32.291 ft2) ruimte werd toegevoegd. De uitgebreide productievloer – en een paar toegevoegde updates aan de bestaande infrastructuur – vergemakkelijkt nu de totale samenwerking in de hele faciliteit, met name tussen ontwerp-, engineering- en productieteams. De faciliteit werd ook gereorganiseerd om een efficiëntere materiaal- en productiestroom mogelijk te maken.

Deze technologische upgrades zijn ontworpen om onze mogelijkheden uit te breiden en onze klanten beter van dienst te zijn. Upgrades omvatten een nieuw 3D rapid prototyping printing lab, prototyping lab verbeteringen, installatie van een groot EMC pre-compliance testlab en verbeteringen aan de ISO Class 6 en 7 cleanrooms van de site.

  • Verbeterd kalibratielab
  • Verbeterd en uitgebreid tester bouwgebied
  • Nieuwe productielijnen
  • Demoruimte voor nieuwe producten
  • Nieuwe trainingsfaciliteit voor medewerkers

Investeren in duurzaamheid

Vanuit een duurzaamheidsperspectief hebben we een aantal aanzienlijke investeringen gedaan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Dit omvat betere isolatie, driedubbele beglazing, efficiëntere verwarming, zonnecellen om de verwarmings- / koelpomp van stroom te voorzien en LED-verlichting in de hele faciliteit. Met deze verbeteringen is onze nieuwe site in staat om een vermindering van 30% van het energieverbruik per vierkante meter (10,7 ft2) te bereiken.

De reden dat we aan deze revitalisering begonnen, was eenvoudig. We waren de eerdere iteratie van onze faciliteit ontgroeid omdat de vraag naar onze productrealisatieoplossingen aanzienlijk is toegenomen. Om dit in perspectief te plaatsen, hebben we de afgelopen vijf jaar ons talent met 25% laten groeien, van 480 medewerkers in 2018 naar 650 vandaag. Met de stijgende vraag naar onze diensten – naast het steeds snellere tempo van technologische veranderingen – hadden we een faciliteit nodig die ons ondersteunde om onze klanten te helpen de innovatiecurve voor te blijven. We wilden echter ook een ruimte creëren die onze ingenieurs koesterden. Daarom hebben we een aantal van de nieuwe functies gewijd aan onze mensen en hun plezier op de werkplek, waarvan we denken dat ze ook toekomstige Benchmark-teamleden zullen verrassen.

Investeringen van de Gemeenschap

Bij Benchmark Almelo participeren we in verschillende lokale technologiegemeenschapsorganisaties. Een van die organisaties is MedTech Twente die nauwe samenwerking in onderzoek met kennis- en zorginstellingen faciliteert om nieuwe technologie mogelijk te maken voor een betere toekomst. TValley, een andere maatschappelijke organisatie waarmee we samenwerken, maakt een hightech platform mogelijk voor ingenieurs om te werken aan robotica- en mechatronicatoepassingen die passen bij de strategische toepassingen van Benchmark. Als gewaardeerd lid van het almelo-technologie-ecosysteem wilden we iets creëren dat onze gemeenschap trots zou maken en de mogelijkheden voor onderwijs, samenwerking en kennisdeling zou vergroten.

blank

Link magazine april/mei 2023, Thema: Parijs halen: De energietransitie. Vraag een exemplaar op bij de uitgever van Link magazine: uitgever@linkmagazine.nl

Investeren in onderwijs

Als actieve leden van de technische gemeenschap van Almelo hebben we de mogelijkheid om kinderen van alle leeftijden te inspireren en voor te lichten over de opwindende wereld van technologie. We benadrukken niet alleen de lonende aspecten van een carrière in de technologie, maar benadrukken ook de impact die het kan hebben op het redden van levens en het ontwikkelen van groene technologie terwijl onze respectieve vrijheden worden beschermd. Door technologische ervaringen in Almelo te promoten, dragen we niet alleen bij aan de toekomst van het personeelsbestand van Benchmark, maar rusten we onze kinderen ook uit met de nodige vaardigheden voor een succesvolle en bevredigende carrière.

Op universitair niveau bieden we geavanceerde mogelijkheden en delen we onze kennis en expertise in oplossingen voor productrealisatie om studenten voor te bereiden op hun toekomstige carrière. We dragen actief bij aan door studenten georganiseerde evenementen en programma’s, zoals het sponsoren van projecten zoals zonneboten, zonneauto’s, groene teams en robotvoetbalteams. Door deze initiatieven inspireren en stellen we studenten in staat om geavanceerde technologie te verkennen. Het kan ook niet worden onderschat dat het versterken van de volgende generatie ingenieurs door middel van strategische ondersteuning een onschatbaar rendement op de investering oplevert. In feite bevorderen veel van deze studenten hun reis door zich bij Benchmark aan te sluiten als stagiairs of fulltime teamleden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics