ABI opent nieuwe productielocatie voor complete robotlijnen

0

De vraag naar turn-key robot oplossingen blijft groeien; klanten willen steeds vaker een custom lijn die hun specifieke pick & place vraagstuk oplost. Daarom kiest ABI ervoor een aantal robotlijnen zelf te gaan fabriceren op een eigen, nieuwe locatie vlakbij de ABI hoofdvestiging.

Sinds 5 jaar maakt ABI hoogwaardige Delta Robots en gepatenteerde, ruimtebesparende Wide Delta Robots. Deze worden wereldwijd geleverd aan machinebouwers en de OEM-markt. Steeds vaker bleek hierbij de behoefte bij opdrachtgevers om complete robotlijnen te laten vervaardigen.

Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen en ook de steeds grotere robotlijnen te kunnen bouwen heeft ABI dit jaar een tweede locatie in de Waarderpolder in Haarlem in bedrijf genomen. Op 5 minuten van onze hoofdvestiging zal ABI, in samenwerking met de beste partners op dit gebied, de steeds groter wordende klantspecifieke robotlijnen gaan bouwen. De focus ligt hierbij uiteraard op complexe pick & place-projecten, met inzet van geavanceerde ABIflexx Delta Robots.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics