Doedijns Group International (DGI) verkoopt RMF Systems aan Des-Case Corporation.

0

Brian Gleason, President & CEO Des-Case

Doedijns Group International (DGI) is verheugd de verkoop aan te kondigen van haar filtratie divisie, bekend onder de merknaam RMF Systems, aan Des-Case Corporation. Des-Case Corporation (Goodlettsville, Tennessee, VS) werd in 1983 opgericht en is leverancier van innovatieve oplossingen voor de optimalisatie van levensduur en prestatie van smeermiddelen.

RMF Systems is meer dan 30 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale filtratiemarkt met een focus op offline / bypass-filtratie, beluchtingsfilters en conditie-bewaking van hydrauliekolie en smeermiddelen. RMF Systems is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en met de nieuwe structuur ontstaat een situatie waarin de ambitieuze groeiplannen versneld gerealiseerd kunnen worden, waaronder op de Amerikaanse thuismarkt van Des-Case Corporation.

DGI, met het hoofdkantoor in Nederland, is gespecialiseerd in de engineering en productie van oplossingen op het gebied van power, motion en control systemen voor een breed scala aan industrieën en heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Dubai, Oman, Singapore, Indonesië en de Verenigde Staten.

Frank Robben, CEO van DGI: “Ik ben verheugd RMF Systems en het toegewijde team een ??nieuw platform aan te bieden om hun ambitieuze groeiplannen te gaan realiseren.” Na twee jaar van substantiële groei, kan de toegang tot de Amerikaanse markt in het bijzonder nu worden versneld. Het gecombineerde productaanbod van beide bedrijven zal hun leidende positie in de filtratiemarkt verder versterken “.

Gerben Gerken, Managing Director van RMF Systems: “Met deze nieuwe samenwerking zal RMF Systems ideaal gepositioneerd zijn om in te spelen op specifieke en voortdurend veranderende marktbehoeften. En met onze verbeterde wereldwijde aanwezigheid, de continue investering in productontwikkeling en het complementaire aanbod van oplossingen voor oliefiltratie en -analyse weet ik zeker dat we nog meer in staat zijn om de gewenste groei te versnellen”.

Brian Gleason, President & CEO Des-Case: “De relatie met RMF Systems speelt in op ons streven naar marktleiderschap in Europa en versterkt tevens onze wereldwijde aanwezigheid. We verheugen ons op het combineren van onze specifieke kwaliteiten en jarenlange ervaring bij een breed scala aan klanten om de gezamenlijke toegevoegde waarde te maximaliseren en dit door te vertalen naar toonaangevende oplossingen voor de industrie.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics