Brecon bouwt cleanroom voor KMWE Group

0

De Brecon Group heeft deze week een nieuwe cleanroom ter grootte van 1.450 m2 opgeleverd aan de KMWE Group, op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. ‘Het complexe project is letterlijk en figuurlijk vlekkeloos afgerond: geheel conform planning en zonder enig opleveringspunt. Dat is te danken aan de uitstekende samenwerking tussen de PP4C partners: Deerns, Kuijpers PHF Services, WERO Cleanroom Reiniging, CMI en Brecon’, aldus Geerd Jansen, directeur Brecon Group.

Onlangs heeft Brecon in opdracht van ENGIE ook de 1.850 m2 grote cleanroom voor Anteryon gebouwd. Dit was het eerste controlled environment project op de BIC. Veel hightechbedrijven die zich vestigen op de Brainport Industrial Campus in Eindhoven hebben behoefte aan cleanrooms. Jansen: ‘De Brecon Group voert momenteel gesprekken met meerdere nieuwkomers die behoefte hebben aan uiteenlopend gespecificeerde cleanrooms. Dat is goed voor PP4C, maar ook voor de Brainportregio. Wij leveren turn-key cleanrooms voor de voedings-, auto-, farmaceutische- en elektronica-industrie. We zijn er trots op dat we ook de Brainport Industries Campus actief zijn.’

De PP4C-alliantie opgericht om alle betrokken disciplines optimaal te laten samenwerken. Dat is bij de bouw van hightech cleanrooms van eminent belang. De alliantie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen met meer dan 25 geslaagde turnkey-projecten in de afgelopen vier jaar.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.