Henri Koolen is toegetreden tot de hoofddirectie van VDL Groep.

0

Henri Koolen is sinds 1999 werkzaam bij VDL Groep en heeft sindsdien verschillende managementfuncties bekleed. Sinds 2007 is hij lid van het adjunct-directieteam van VDL Groep. In die functie fungeert hij als sparringpartner voor bedrijfsdirecteuren van VDL-werkmaatschappijen en vertegenwoordigt hij die bedrijven in de groepsdirectie.

blank

Link magazine juni/juli 2023. Thema: Groot maar toch wendbaar. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

In zijn nieuwe functie zal Koolen zich met name richten op de activiteiten in de divisies Bussen en Eindproducten. Dit zal hij combineren met een aantal van zijn supervisie-activiteiten.

Directieteam
Met de benoeming van Henri Koolen bestaat de hoofddirectie van VDL Groep uit: Willem van der Leegte, Pieter van der Leegte, Jennifer van der Leegte, Paul van Vroonhoven, Guustaaf Savenije, Paul van Vuuren en Henri Koolen. De hoofddirectie vormt samen met het adjunct-directieteam het directieteam van VDL Groep. Het adjunct-directieteam bestaat uit: Rémi Henkemans, Bas van der Leegte, Jos van Meijl, Edwin Willems, Marc van Doorn, Rolf-Jan Zweep, Geert Jakobs en John van Soerland.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics