Radboudumc Investment Day 2023 op 12 oktober in Nijmegen, matchmaking event voor investeerders, ondernemers en toponderzoekers in life sciences & health. 

0

Zorg dat je erbij bent: de Radboudumc Investment Day 2023 op 12 oktober in Nijmegen! De derde editie van Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Radboud Universiteit, Briskr en Oost NL, is een matchmaking event voor investeerders, ondernemers en toponderzoekers in life sciences & health. Het is een unieke kans om nieuwe contacten op te doen en met experts uit het veld te praten over de potentiële maatschappelijke waarde van onderzoek.

Impressie van de editie van vorig jaar.

Het hoofddoel van het evenement is om deelnemers met elkaar in contact te brengen. Het evenement maakt daarom gebruik van een matchmaking platform voor het opzetten van 1-op-1 ontmoetingen en biedt verschillende parallelle sessies van toponderzoekers, veelbelovende startups en investeerders. Zo kun je de presentaties naar eigen smaak samenstellen en tijd reserveren voor gerichte 1-op-1 ontmoetingen tussendoor en tijdens het programma.

blank

Link magazine juni/juli 2023. Thema: Groot maar toch wendbaar. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Sprekers

Het programma staat bol van de interessante sprekers. Kom en luister naar:

Tijdens het evenement vindt ook een posterwedstrijd plaats voor kansrijk onderzoek en vroegefase-ontwikkeling in life sciences & health. Voorafgaand aan het evenement hebben onderzoekers van Radboudumc en Radboud Universiteit abstracts ingediend voor de wedstrijd, waarbij de focus lag op het vertalen van het onderzoek naar producten & diensten, ondernemerschap en de markt. De meest veelbelovende inzendingen worden op posters gepresenteerd tijdens de Investment Day.

We hebben diverse ondernemers gevraagd om hun producten/innovatied mee te nemen, zodat je tijdens de pauzes inspiratie kunt opdoen.

Aanmelden

Het evenement vindt plaats in het Radboudumc Experience Center van 13.00u tot 17.30u, met aansluitend de mogelijkheid tot dineren en netwerken. Om een goede balans tussen de drie doelgroepen te behouden is het evenement invite only. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar marion.schouten@radboudumc.nl voor meer informatie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics