Hydrauvision en GES slaan handen ineen

0

De activiteiten binnen de offshore en maritieme markt verder uitbreiden. Dat is het doel van zowel Global Electrical Solutions (GES) als Hydrauvision, nu beide bedrijven met elkaar gaan samenwerken. Ges in Gorredijk is gespecialiseerd in maritieme, mobiele en industriële elektrische oplossingen. Hydrauvision, dat meerdere vestigingen heeft in Nederland en België, heeft zich toegelegd op aandrijftechniek. Daardoor vullen bedrijven elkaar aan om samen de transitie van duurzame elektrische en hybride aandrijvingen binnen de offshore en maritieme sector verder vorm te geven.

blank

Link magazine april 2023, Thema: Parijs halen: De energietransitie. Vraag een exemplaar op bij de uitgever van Link magazine: uitgever@linkmagazine.nl

Dankzij de samenwerking met GES wordt de elektrificatiegroep binnen de organisatie verder uitgebreid en versterkt. In 2021 nam Hydrauvision al de activiteiten van Danfoss Editron in Heerenveen (nu Electrauvision) over om de markt van de mobiele elektrische aandrijvingen verder te ontwikkelen op weg naar zero-emission. Nu er ook een samenwerking met GES is, wordt een grote stap gezet om de transitie van duurzame elektrische en hybride aandrijvingen binnen de offshore en maritieme sector verder vorm te geven.

Hydrauvision heeft recent ook haar belang in Technotron vergroot om in de gehele keten van aandrijftechniek en automatisering een rol van betekenis te spelen. Technotron is gespecialiseerd in de engineering en productie van elektrische schakelkasten en industriële automatisering.
Met de combinatie van hoogwaardige engineering, inventiviteit, oplossingsgerichtheid, productie en test faciliteiten kan Hydrauvision haar klanten optimale oplossingen bieden.

Hydrauvision is actief in verschillende sectoren voor het ontwikkelen van elektrische, hydraulische en gecombineerde aandrijvingen voor speciale toepassingen en ondersteuning van haar klanten bij het realiseren van aandrijf-technische oplossingen. Met de nu genomen stap is er een sterke groep bedrijven bij elkaar gevoegd waarbij de mogelijkheden voor het ontwikkelen van de meest optimale aandrijvingen ten volle benut kunnen worden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics