CEMA-top 23 en 24 oktober 2023: duurzame landbouw versterken

0

Empowering Sustainable Agriculture is een top georganiseerd door CEMA, de brancheorganisatie die de Europese landbouwmachine-industrie vertegenwoordigt. Het evenement vindt plaats in Brussel, België, in het Autoworld museum op 23 en 24 oktober 2023.

De landbouw staat centraal in het politieke debat. Internationale ontwikkelingen hebben de bezorgdheid over voedselzekerheid naar de voorgrond geduwd en de roep om een soepele overgang naar steeds duurzamere landbouwpraktijken is toegenomen. Tegelijkertijd moeten we zorgen voor veilig en voedzaam voedsel voor een groeiende wereldbevolking.

Tijdens de CEMA-top zal worden gekeken naar de manieren waarop de EU de duurzame transitie in de landbouwsector heeft aangepakt. Zij zal de innovaties evalueren die de ontwikkeling en toepassing van duurzame landbouwpraktijken mogelijk maken. Het zal ook benadrukken wat er al mogelijk is en hoe de toekomst van de landbouw eruit zal zien.

Het debat zal gaan over de bijdrage van de landbouwmachine-industrie aan duurzaamheid, waarbij oplossingen en innovaties worden gepresenteerd die door de sector zijn ontwikkeld. Van robots tot precisielandbouw, van grondbewerkingsmachines tot alternatieve brandstoffen.

Doe met ons mee om deel uit te maken van de discussie en ontmoet sprekers en experts op hoog niveau uit de industrie, de Europese instellingen en de brede landbouwsector.

blank

The Dutch High-Tech high-performance ecosysteem. You can request a copy from Link magazine: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Sprekers zijn:

Maciej Golubiewski: Kabinetschef van landbouwcommissaris Janusz Wojciechowski bij de Europese Commissie

Norbertus Lins: Lid van het Europees Parlement, voorzitter van de Commissie AGRI

Christiane Lambertus: Voorzitter van Copa (het Comité van Professionele Landbouworganisaties)

Mark van Pentz: President, Worldwide Agriculture & Turf Division: Small Agriculture and Turf Care, Europa, GOS, Azië en Afrika van John Deere

Walter Wagner: Managing Director van Research & Development voor AGCO/Fendt

Cristian-Silviu Bușoi: Lid van het Europees Parlement, voorzitter van de commissie ITRE

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics