ZIE-2016: ViZIE op hightech Zuid-Holland

0
Op 22 maart 2016 verzamelt hightech Zuid-Holland zich, voor de vierde keer, op ZIE-2016, vanaf 13:00 u in de Aula van de TU Delft. Van het programma maken deel uit een seminar, beurs en innovatiemarkt. Sprekers zijn onder meer de ondernemers Richard Bosboom, HackerOne,  Richard van der Linde, Lacquey  en Alexander van der Lely, Lely Industries. Daarnaast kunnen deelnemers zich laten adviseren over ondernemerschap. Bedrijven en hun toekomstige personeel kunnen kennis met elkaar maken. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Doelgroepen 
– Hightech ondernemers en managers in hightech bedrijven 
– (hoog)leraren en studenten in mechatronica, optica, elektronica en aanverwante disciplines 
– Tech-investeerders 
– Ondernemende bestuurders 
 
Programma – dagvoorzitter Ferrie Förster, wethouder economie van Delft 
12.30-14.00 Studenten en leden van YIN bezoeken de beurs 
13.00 Inloop deelnemers ZIE 
13.30-15.00 Opening seminar door Adri Bom-Lemstra (gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland); voorzitter Cor Heijwegen (Hittech) over de activiteiten van Holland Instrumentation; lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in astronomie (Christoph Keller, Universiteit Leiden), in robotica (Frans van der Helm, TU Delft) en over innovatie (Koen Dittrich, Erasmus Universiteit Rotterdam). 
15.00-16.30 Netwerkpauze met rondleidingen over beurs en innovatiemarkt 
16.30-17.30 Drie ondernemers over het starten (Richard Bosboom, HackerOne), uitbouwen (Richard van der Linde, Lacquey) en vernieuwen (Alexander van der Lely, Lely Industries) van ondernemingen. 
17.30-19.00 Netwerkborrel 
Beurs en wervingsmarkt 
Voor standhouders is ZIE 2016 extra interessant omdat het niet alleen de mogelijkheid biedt om nieuwe en bestaande klanten en contacten te ontmoeten, maar ook afstudeerders en promovendi van de regionale technische opleidingen. Ontmoet uw nieuwe R&D-staf op ZIE-2016! 
Ondernemen? 
Heeft u een technisch idee en overweegt u een onderneming te starten? Maak dan een afspraak voor een gratis coaching van een half uur op ZIE-2016, aangeboden door het Metropolitan Start-up Lab van YES!Delft en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. 
Kosten 
Toegang op ZIE 2016 is gratis. Dat kan door subsidies van de Provincie Zuid-Holland en Holland High Tech; bijdragen van TU Delft en InnovationQuarter; en de sponsoren Topic en Festo. Waarvoor onze hartelijke dank! Het plaatsen van een innovatie op de innovatiemarkt is kosteloos, en de kosten voor een stand op de beurs zijn zeer beperkt, zeker voor deelnemers aan Holland Instrumentation. 
Inschrijven 
Voor meer informatie en aanmelden, gebruik deze  link. Of bel met het secretariaat, Maureen Wiersma of Yvonne Groen, T. 088 400 85 70.
 
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics