WEMO vergroot haar aanwezigheid in de focusregio’s en verkent nieuwe markten

0

WEMO gaat haar aanwezigheid in focusregio’s vergroten. WEMO is ambitieus en verkent nieuwe markten om ook daar de maakindustrie te voorzien van de snelste en meest flexibele geautomatiseerde lijnen voor plaatbewerking. Dit zijn de twee belangrijkste redenen voor WEMO om het Sales team per 1 november te versterken met de komst van Tom Rodenberg in de functie van Area Sales Manager.

Tom bezit een zeer ruime en rijke ervaring in de metaalindustrie. Zijn vorige werkgever focuste op het fabriceren en verkopen van gerolvormde metaalprofielen. Tom wilde bewust de overstap naar de machinebouw maken. WEMO was al een bekende van Tom en toen de vacature voor Area Sales Manager voorbij kwam wist Tom al snel en enthousiast contact met WEMO te maken. Die gedrevenheid waardeert WEMO!

Verder is Tom vaardig in vele talen. Tom beheerst naast Nederlands, Duits en Engelse ook Italiaans, Frans en Spaans. Dit zijn zeer sterke kwaliteiten die hem en WEMO gaan helpen markten in landen te gaan verkennen en deze bekend te maken met de state-of-the-art lijnen welke voorzien in de markt specifieke wensen van de klanten van WEMO.

Binnen WEMO krijgen medewerkers en nieuwe collega’s een sterk zelfinzicht doormiddel van een talentscan. Deze scan wees uit dat Tom natuurlijke talenten bezit die goed van pas komen in zijn job als klantgerichte Area Sales Manager. Daarnaast zijn de talenten van Tom een aanvulling op de talenten die het Sales Team reeds bezit.

Met de versterking van ons Sales Team hebben wij met Tom een sterke troef in handen. Deze stap is het begin van WEMO’s grotere en meer structurele aanwezigheid in onze focusmarkten en voorziet in de behoefte van onze klanten om frequenter en directer contact te hebben met de fabrikant zelf. Ik ben erg blij met de komst van Tom en wens hem veel succes maar vooral plezier binnen de mooie WEMO organisatie, aldus Jeff Hagelen, CEO bij WEMO.

 Tom gaat zich focussen op de Duitse markt en op termijn Italië, Frankrijk en Spanje aandoen. In deze markten is veel behoefte aan de hoge mate van automatisering die WEMO biedt. WEMO voorziet dan ook een succesvolle, leerzame en vooral plezierige carrière voor Tom.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics