VPT Versteeg vertelt op Brabantse Metaaldagen over concrete automatiseringsuitdagingen.

0

Van 10 t/m 12 april vinden de Brabantse Metaaldagen plaats. Isah is hier aanwezig met een stand waarbij we Smart Industry in de praktijk laten zien. In het verlengde daarvan hebben we onze klant VPT Versteeg gevraagd om namens Isah een presentatie te verzorgen over de manier waarop de Brabantse specialist in metalen gevelsystemen Smart Industry in de praktijk brengt.

Van Digitale Fabriek naar Menselijk Maat

Peter Moser is directeur van VPT Versteeg en hij zet zich dagelijks in om VPT en haar partners in de keten naar een hoger plan te brengen. Zowel op kantoor als in de productie is VPT Versteeg al jaren actief om geautomatiseerd en slimmer te werken. De stap naar een digitale aansturing van de productievloer – d.m.v. Isah Shop Floor Control – leverde hen in 2016 veel op; zowel qua efficiency als qua omzetgroei.

De volgende stap is om alle data die er in de organisatie voorhanden is bij elkaar te brengen. Communicatie rondom automatisering is immers belangrijk. Digitalisering is één maar de mensen maken het verschil. Het is daarom belangrijk om na te denken over welke rol mensen hebben in het digitale maakbedrijf van de toekomst.

Tijdens deze presentatie neemt Peter Moser de aanwezigen mee in het digitaliseringstraject van VPT Versteeg van de afgelopen jaren, hun IT visie voor de toekomst en de concrete automatiseringsuitdagingen van dit moment.

Benieuwd naar het verhaal van VPT Versteeg? Peter Moser spreekt woensdag 10 april om 11:30 uur. Meld u gratis aan voor een bezoek aan de Brabantse Metaaldagen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics