VMI MILEXX: de nieuwe generatie truckbandenbouwsystemen

0

vmi truck 2

MILEXX is een innovatief platform dat het resultaat is van een 3 jaar ontwikkelingsproject inclusief uitgebreide veldtesten. Met een capaciteit van bijna 700 banden per dag, behaalt de machine ongeëvenaard niveaus in de industrie ten aanzien van productie en kwaliteit.

De MILEXX is ontwikkeld conform de VMI MAXX Technologie®-principes en beschikt over een aantal unieke technische innovaties. Bijvoorbeeld de automatische Clip-Bar® voor het vastklemmen van materiaal voor de ’hands-off’-toepassing van de binnenbekleding en de zijwand van de band. Visiontechnologie is doorgevoerd via verschillende camerabewakingsapplicaties. Dit alles resulteert in verminderde operators-invloeden en garandeert een betere bandkwaliteit. De machine is zeer flexibel en kan worden geconfigureerd aan specifieke klanteisen.

Uitgebreide testen die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd hebben bewezen dat de nieuwe technologie betrouwbaarvmi truck 3 werkt. VMI is dan ook vol vertrouwen dat de MILEXX zal voldoen aan de strenge eisen van de vrachtwagenbandenmarkt.

De missie van VMI is om haar klanten te helpen om meer concurrerend te zijn in hun markten en daarmee winstgevender te worden. MILELEXX is een belangrijke aanvulling op het VMI-productportfolio.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics