Vliegende start voor tien start-ups in Den Haag

0

Tien start-ups zijn in Den Haag begonnen met de Connectivity Accelerator, het versnellingsprogramma van WorldStartupFactory. Drie maanden lang worden ze ondersteund om versneld te groeien en hun impact te vergroten. In de komende vijf jaar zullen meer dan vijftig start-up teams de Connectivity Accelerator doorlopen.

De Connectivity Accelerator is een gezamenlijk initiatief van grote bedrijven, ervaren ondernemers en investeerders, waaronder KPN, SPIE, ABN AMRO, InnovationQuarter, BarentsKrans en de gemeente Den Haag.

Smart Cities and Communities.

Den Haag ontwikkelt zich als internationale stad van vrede en recht meer en meer als een zogenoemde ‘impact city’. Daarbij gaan ondernemerschap, economische ontwikkeling en het oplossen van maatschappelijke en duurzaamheidsvraagstukken hand in hand. De komst van WorldStartupFactory en haar accelerator-programma’s vergroot de aantrekkelijkheid van Den Haag voor impact-gedreven ondernemers verder. WorldStartupFactory gebruikt de nieuwe ‘sustainable development goals’ van de Verenigde Naties als inspiratie en gezamenlijke missie voor haar deelnemers. Met de Connectivity Accelerator wordt met name bijgedragen aan doelstelling gericht op Smart Cities and Communities.

WorldStartupFactory.Maandag 11 januari startten op de campus van The Hague Security Delta tien teams van ondernemers met het Connectivity Accelerator programma. Zij volgen een intensief programma dat gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemers en de versnelde groei van hun onderneming. Onder de deelnemers zijn de Turkse smart home onderneming Ingenious, Pakistaanse smart mobility onderneming XGear en de Nederlandse start-ups WoodysHousing en BeepBeep.

De teams worden gesteund door een groep mentoren en een grote groep betrokken partners. Op 30 maart presenteren de ondernemers hun producten en diensten aan de launching customer community van WorldStartupFactory, waarna zij op 22 april hun successen, plannen en ambities voorleggen aan gerenommeerde investeerders uit binnen- en buitenland.

Deelnemers aan het Connectivity Accelerator programma:

Beep Beep Parking (http://www.beepbeepparking.com/) [Netherlands]

Connective Floors [Netherlands]

Motorcycle Tourer (http://motortourer.com) [Netherlands]

Sentralia Labs (http://www.sentralia.com/) [Romania]

Woody’s Housing (http://woodyshousing.com/) [Netherlands]

XGear Ltd (http://xgear.io/) [Pakistan]

Ingenious Technologies (http://www.ingenious.io/) [Turkey]

M Technologies (http://www.mtechnology.bg/) [Bulgaria]

Blupath Ltd (http://www.blupath.co.uk/) [Cyprus]

Iugo Connected vehicles (http://www.myiugo.com/) [Turkey]

www.impactcity.nl

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics