Vencomatic group en Vencosteel zijn op zoek naar een purchaser, manager production, manager production sheetmetal en engineer robotisering

0

Vencosteel is onderdeel van de Vencomatic Group. Het is de productiefaciliteit voor metalen componenten die worden gebruikt in de producten van Agro Supply, Prinzen en Vencomatic.

Vencomatic Group investeert voortdurend in de ontwikkeling van haar producten, omdat zij een duurzame en diervriendelijke pluimveehouderij wereldwijd.

Eigen productie brengt grote voordelen met zich mee. Het stelt ons in staat om een ​​goede kwaliteitscontrole te hebben over ons productieproces. Het zorgt ook voor een snelle levering van proto’s en spoedbestellingen, waardoor onze snelheid op de markt toeneemt.

Het produceren van onze eigen productonderdelen levert een aanzienlijke kostenbesparing op. We vermijden de winst en bezorgkosten van leveranciers en kopen grondstoffen rechtstreeks bij de fabrikant in.

Vencosteel verwerkt verschillende soorten staal. RVS 304, Magnelis en Sendzimir staal. Magnelis staal wordt gebruikt om het corroderen van onderdelen die in contact komen met mest beter tegen te gaan. Het gebruik van verschillende soorten staal stelt ons in staat om een hoge kwaliteit te bieden voor een lange levensduur en om concurrerend te blijven.

Doordat Vencosteel uitsluitend produceert voor de groep, worden de benodigde vaardigheden ontwikkeld en de machines volledig afgestemd om aan de vraag te voldoen. Het zorgt er ook voor dat er zeer gericht wordt geïnvesteerd.

Vencosteel bevindt zich op het terrein van de Venco Campus. Dit vergemakkelijkt een intensieve samenwerking met de R&D en operationele afdelingen en bespaart transportkosten.

Vencosteel heeft een team van 60 fte. Samen verwerken ze 8.500.000 kg staal per jaar, wat resulteert in ongeveer 25.000 productieorders per jaar, variërend van 1 tot 20.000 stuks per bestelling.

Vencomatic Group zoekt een purchaser

Als Purchaser ben je verantwoordelijk voor een inkooppakket van mechanisch en technische delen. Je verkent voortdurend de markt, op zoek naar innovaties die aansluiten bij de ontwikkeling van de Vencomatic Group. Als Purchaser geef je input aan de product- en technologie roadmap van R&D en vormt zo mede de supplier road map. Je initieert voorstellen voor het verbeteren van de bestaande inkoopprocessen en realiseert structurele verbeteringen in onze Supply Chain. Je komt te werken in een innovatief internationaal familiebedrijf dat de pluimveehouderij wereldwijd op een diervriendelijke manier wil verduurzamen. Neem dan contact op met Peter Bunk, Purchase Manager, via 0497-517380

Vencosteel zoekt:

Engineer automatisering/robotisering. Zie jij overal mogelijkheden om te automatiseren? Dan hebben we bij Vencosteel een flink investeringsbudget voor jou! Durf jij de uitdaging aan? Het doel van deze functie is de automatiserings- en mechaniseringsgraad van Vencosteel versneld te vergroten om daarmee de concurrentiepositie van Vencomatic Group te verbeteren. Neem dan contact op met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, via 0497-517380

Manager Production sheet metal. Ben jij een technische duizendpoot met leidinggevende capaciteiten? En wil je in de toekomst doorgroeien omdat je nog veel meer in je mars hebt? Dan hebben we een match! De Manager Production sheet metal is verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief aansturen van de afdelingen ponsen/lasersnijden en kanten bij Vencosteel. Je bent in staat om samen met jouw team Vencosteel naar de volgende fase te brengen op gebied van digitalisering en automatisering. Neem dan contact op met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, via 0497-517380

Manager Production machining, welding- and assemblyDe Manager Production machining, welding- and assembly is verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief aansturen van de afdelingen draaien/frezen/lassen/assemblage bij Vencosteel. Je bent in staat om samen met jouw team Vencosteel naar de volgende fase te brengen op gebied van digitalisering en automatisering. Neem dan contact op met Wil van der Linden, Manager Vencosteel, via 0497-517380

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics