VDL-hoofddirectielid Theo Toussaint met pensioen, maar blijft zoeken naar nieuwe klant voor Nedcar

0

Na een dienstverband van ruim 36 jaar gaat Theo Toussaint per 1 januari aanstaande met pensioen. Toussaint (67) blijft aan VDL Groep verbonden. Zijn internationale kennis én wereldwijde netwerk lopen als een rode draad door zijn loopbaan, zo meldt VDL. Het is de bedoeling de hoofddirectie uit te breiden met Guustaaf Savenije en Paul van Vuuren.

Toussaint is in 1984 bij VDL begonnen en in 1996 toegetreden tot het adjunct-directieteam van VDL Groep. Adjunct-directieleden vertegenwoordigen VDL-bedrijven in het directieteam en fungeren als sparringpartners van bedrijfsdirecteuren. Sinds 2011 maakt Theo Toussaint onderdeel uit van de hoofddirectie van VDL Groep.

VDL Nedcar

Jarenlang is Toussaint als directeur betrokken geweest bij VDL-bedrijven die internationaal opereren, zoals VDL International, VDL Agrotech, VDL Technics, VDL Industrial Products, VDL Steelweld en VDL Bus & Coach. Na zijn pensionering zal hij zijn internationale netwerk blijven inzetten voor VDL Groep. Zo zal Toussaint onder meer betrokken blijven bij de zoektocht naar een nieuwe klant voor VDL Nedcar en de verdere versterking van de strategie van VDL op het gebied van ‘slimme’ mobiliteit.

Uitbreiding hoofddirectie

Na het vertrek van Theo Toussaint bestaat de hoofddirectie van VDL Groep uit: Willem van der Leegte, Pieter van der Leegte, Jennifer van der Leegte, Jan Mooren en Paul van Vroonhoven. VDL is voornemens om de hoofddirectie uit te breiden met Guustaaf Savenije en Paul van Vuuren, beiden nog lid van het adjunct-directieteam. Savenije (63) en Van Vuuren (62) zijn nu nog directeur
van respectievelijk VDL ETG en VDL Nedcar. De effectuering van deze benoemingen zal plaatsvinden na het doorlopen van de interne procedures. Na het afronden van deze procedures zullen de opvolgers van Savenije en Van Vuuren worden bekendgemaakt.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics