Variopool kiest voor PRO.FILE voor het beheren en ontsluiten van alle Product Lifecycle-gegevens

0

Na een intensieve selectie heeft Variopool besloten om het gehele PRO.FILE portfolio te implementeren als de Product Data Backbone (DMS/PDM/PLM) van het bedrijf voor het beheren en ontsluiten van alle Product Lifecycle-gegevens en gerelateerde documenten.

De doorslaggevende factoren voor deze keuze zijn het complete portfolio van PO.FILER als Data Backbone voor alle data rondom producten en projecten, de modules PRO.CEED voor proces management en PROOM als Cloud collaboratie platform met sub-contractors en opdrachtgevers. Daarnaast is het langdurige partnerschap van PLM Xpert met de ERP partner Trimergo en de hoogwaardige integratie met Trimergo ook van belangrijke meerwaarde. PRO.FILE zal zo dan ook de missing link vervullen tussen het 3D CAD systeem SolidWorks en ERP systeem Trimergo.

De specialiteit van Variopool zijn beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en is er continue focus op innovatie en belangrijke ontwikkelingen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics