Van Egmond Groep officieel Siemens Value Added Reseller

0

Het is officieel, de overeenkomst is getekend! Met trots kunnen we melden dat Van Egmond Groep is benoemd tot Siemens’ Value Added Reseller (VAR). Geert Laseur, Gert Bravenboer en Pim van Os tekenen de overeenkomst. We zien de VAR-overeenkomst.  als een mooie vervolgstap op een jarenlang succesvol partnerschap met Siemens.

Wij denken proactief mee met onze klant om, binnen het Siemens assortiment, tot de beste oplossing te komen die bijdraagt aan het realiseren van hun ondernemingsdoelstellingen, vertelt Geert Laseur, Algemeen Directeur bij Van Egmond Groep.

Siemens Value Added Reseller

Het VAR programma resulteert in een uitbreiding van de expertise van Van Egmond Groep en is toegespitst op deskundigheid, professionaliteit en kwaliteit en vereist technische certificering en systematische kwalificatie.

Binnen het Siemens VAR programma wordt ingezet op het verder vergroten van kennis en kwaliteit op het gebied van digitalisering, automatisering en technische consultancy. De Van Egmond Groep medewerkers zijn uitgebreid getraind en gecertificeerd.

Toegevoegde waarde

De vergrote kennis op het gebied van het praktisch toepassen van Siemens producten en systemen, stelt Van Egmond Groep in staat om de adviezen die wij bieden naar een nog hoger niveau te tillen. Op deze manier ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van hun ondernemingsdoelstellingen.

Siemens TIA Selection Tool

Industriële dienstverlening

Van Egmond Groep biedt naast kwalitatieve productoplossingen, meerwaarde in diverse vormen van dienstverlening. Wij hebben de kennis en middelen in huis om de efficiëntie van uw installaties te optimaliseren. Bij de mogelijkheden die Van Egmond Groep biedt op het gebied van industriële dienstverlening kunt u denken aan software- en hardware engineering en specifieke technische opleidingen, zoals vanzelfsprekend helemaal toegespitst op uw wensen en behoeften.

Siemens TIA Selection Tool

Recentelijk hadden we al een primeur met de integratie van de Siemens TIA Selection Tool in de Van Egmond Groep Portal. Hierdoor kunnen complete configuraties slim en eenvoudig  worden samengesteld in de Siemens selectietool en de configuraties kunnen vervolgens direct worden overgenomen in een materiaallijst in de Van Egmond Groep Portal.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics