Van Egmond Groep neemt Elauma Waagmeester over

0

Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

De overname betekent dat Van Egmond Groep haar positie in de industriële markt in West-Nederland aanzienlijk versterkt. Naast de nieuwe vestigingen in Den Haag, Zaandam en Rhoon heeft Van Egmond Groep reeds vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht.

Geert Laseur, Algemeen Directeur Van Egmond Groep: Onze klanten zijn verspreid door het hele land. Elauma Waagmeester past perfect bij onze strategie om de hoog gewaardeerde industriële technische kennis, kunde en dienstverlening nog dichter bij onze klanten te brengen.

Casper Gerritsen: “We zijn erg trots op deze overname. Al jaren werken wij prettig samen met Elauma Waagmeester, de medewerkers van beide bedrijven passen goed bij elkaar. Samen kunnen wij onze ambitie verwezenlijken om de komende jaren uit te groeien tot de meest complete elektrotechnische groothandel en industriële dienstverlener voor de industrie, machine- en panelenbouw van het land.”

Ton Schipper, eigenaar Elauma Waagmeester: “Ik ben verheugd dat, door het samengaan, een sterkere, landelijk opererende organisatie ontstaat die nu ook in het Westen het volledige service- en dienstenpakket aan onze afnemers biedt.”

Van Egmond Groep is in 2015 overgenomen door Sonepar Nederland. “We zijn blij dat we de zelfstandige positie van Van Egmond Groep zien verstevigen op de Nederlandse markt en zijn ervan overtuigd dat deze overname hier aan nationale dekking en service aan bijdraagt”, aldus Jan Ferwerda, CEO Sonepar Nederland.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics