Unit4 integreert communicatieplatform Slack in ERP-systeem Business World

0

Unit4 heeft het zakelijke communicatieplatform Slack geïntegreerd in zijn ERP-oplossing Unit4 Business World. Daardoor verlopen de communicatiestromen – via onder meer e-mail, sms en sociale media – tussen de personen die aan een project werken overzichtelijk en georganiseerd. En omdat die stromen automatisch in het ERP-systeem worden opgeslagen, gaat er minder kennis verloren, c.q. kan kennis uit het ene project eenvoudig in het andere worden hergebruikt.

Medewerkers binnen een project hoeven niet meer afzonderlijk met elkaar te e-mailen. En teams kunnen in diverse kanalen binnen een paar seconden gesprekken starten en organiseren, bijvoorbeeld over een specifiek project, onderwerp, team of klant. Dit verhoogt de productiviteit en efficiëntie.

Kennis uit het ene project eenvoudig in het andere worden hergebruikt

column Martien MerksDeze integratie past in de visie van Unit4 op het ‘zelfsturende ERP’. Oftewel: applicaties leren van het gedrag van de gebruiker en leveren zakelijke inzichten. Hierdoor kunnen teams beter samenwerken en sneller reageren op kansen. ‘Slack groeit uit tot een populaire samenwerkingstool voor het bedrijfsleven, omdat het simpel te gebruiken is en veelgebruikte applicaties als Dropbox en Twitter met elkaar verbindt’, zegt Martien Merks, managing director Benelux bij Unit4. ‘Het vervangt zakelijke e-mail nog niet meteen, maar is een krachtig alternatief voor het e-mailverkeer binnen teams. Zij kunnen binnen enkele tellen een samenwerking met elkaar starten, in een open of gesloten groep en per project of initiatief. Het onderstreept onze mensgerichte benadering van ERP.’ Het communicatieplatform Slack en de ERP-oplossing Unit4 Business World zijn beide vanaf pc en mobiele apparaten te gebruiken.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics