Uitslag tweede ronde DISCA’23 in de categorie Best Process & Parts Supplier.

0

Dit jaar zijn er 118 oem’ers en toeleveranciers doorgegaan naar de tweede ronde van de 21e Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards (DISCA) van Link Magazine. Daaronder zitten 43 bedrijven die kans maken op de Best Customer Award, zijn 24 ervan in de race voor de Best Knowledge Supplier Award en 51 voor de Best Process & Parts Supplier Award

Onderscheidend aan de DISCA is dat bedrijven zich niet zelf kunnen voordragen, maar daarvoor afhankelijk zijn van hun klant of toeleverancier. Jaarlijks maakt Link Magazine een rondgang langs een zeer groot aantal bedrijven, met de vraag of ze een of meer toeleveranciers of klanten willen nomineren. Dat kan voor drie awards:

Best Process & Parts Supplier
De prijs voor de Best Process & Parts Supplier is speciaal voor leveranciers ingesteld die, geconfronteerd met vaak (extreem) grote sourcingsproblemen, toch (min of meer) op tijd en tegen de afgesproken prijs weten te leveren. Die weten te presteren, ondanks de grote logistieke problemen en de sterk gestegen transportkosten. Deze award is dus voor de leverancier die zich onderscheidt met zowel betrouwbare productie en distributie van parts, als met het uitstekend op orde hebben van zijn bedrijfsprocessen.

Alle bedrijven die door meer dan één klant of leverancier worden genomineerd, zijn door naar de tweede ronde. Daarin volgt nu een kort assessment. Vervolgens bepaalt een jury wie doorgaan naar de finale en worden op donderdag 23 november live de winnaars gekozen. Joes Wigman (managing director bij Berenschot) is juryvoorzitter in de categorieën Best Knowledge Supplier Award en Best Parts & Process Supplier Award. Marc Hendrikse (voormalig ceo NTS-group) vervult die rol bij de Best Customer Award.

Nominaties tweede ronde zijn:

Bedrijsnaam Supplier Best Parts & Process Ronde 2 Plaats
247 tailorsteel Varsseveld
2Connect Waalwijk
A. Bogaert Fijnmetaal Heeze
Aalberts Surface Technologies Eindhoven
Actemium Solutions & Services Veghel
Apparatenfabriek ARA Aalten
Batenburg Industriële Elektronica Neede
Bronkhorst Nederland Veenendaal
BUS Industrial Tools Zwolle
Cortexon Veghel
De Cromvoirtse Oisterwijk
Debets Mechanical Support Stein
DEMCON Enschede
Doeko Beuningen
Dumaco Oss
Edumar Metaalbewerking Someren
ERWI Aandrijftechniek Doetinchem
ETE Euro-Techniek-Eindhoven Veldhoven
Fatol Kunststoffen Hengelo
Festo Delft
Future Electronics Breda
GFM the best part Bergeijk
GoGo Metaal Bolsward
itsme Raamsdonksveer
Kangaroo Hendrik Ido Ambacht
Kramp Groep Varsseveld
Kusters Goumans Best
Lenze ‘s-Hertogenbosch
MCB Nederland Valkenswaard
Metaltech Weesp
Mommersteeg Metaalbewerking Nieuwkuijk
MULTIFIX Group Bergeijk
Nidec Netherlands Sliedrecht
Nijdra Group Middenbeemster
NTS Group Eindhoven
Phoenix Contact Zevenaar
ROBA Metals Ijsselstein
Siemens Nederland Den Haag
SKS Waalwijk
Smink Group Veghel
Spie Panelenbouw Breda
TTI Europe Eindhoven
Vacutech Den Hoorn
Van Egmond Elektrogroothandel Doetinchem
Van Hengstum Apparatenbouw Soest
Van Schijndel Metaal Dongen
VariAss Electronics Veendam
VDL GL Precision Eindhoven
VDL NSA Apparatenbouw Eersel
Veraa Metaal Bergeijk
Wilting Components Wintelre

DISCA’23 op 23 november: spraakmakende talkshow plus spannende finale

‘Vertrouwen in de keten’ is dit jaar het thema van de DISCA-awards van Link Magazine. De coronacrisis en logistieke uitdagingen en schaarste die erop volgden, hebben de onderlinge relaties tussen bedrijven op scherp gezet. Sommige banden zijn verbroken, maar de echte partnerships zijn vooral hechter geworden. Vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. Samen door de crisis zorgt voor krediet. Echte partners spelen open kaart naar elkaar en durven de ander in hun keuken te laten kijken. Met die openheid en kwetsbaarheid zetten ze reuzenstappen. Als je dat kunt combineren met de oude efficiëntiecredo’s van lean en just in time, ben je spekkoper.

Eerlijke en oprechte communicatie, forecasting en persoonlijk contact zijn de ingrediënten van een hechte samenwerking. En dat geldt niet alleen voor relaties tussen bedrijven; ook tussen afdelingen binnen een organisatie spelen die thema’s.

Alles komt ongetwijfeld aan bod tijdens de boeiende talkshow waarmee de DISCA-uitreiking op donderdag 23 november 2023 begint. Start van de bijeenkomst: 15.30 uur in Boerderij Mereveld, onder de rook van Utrecht.

Aan tafel zitten onder anderen Rombout Swanborn, serieondernemer en oprichter van HyET Group, Marc Evers, directeur TBRM, een incubator en engineering service provider, en Ellen de Brabander, executive vice president r&d and innovation bij farmaceutisch bedrijf voor diergezondheid Elanco.

De doortastende Hans Streng, voormalig ceo van onder meer Luxexcel en Epyon en tegenwoordig investment-adviseur bij SET Ventures, en de enthousiaste, mensgerichte Martijn de Zoete van managementconsultancybureau AnyChange, interviewen de gasten. Er is meer dan ooit ruimte voor vragen en reacties uit de zaal.

Na de borrel vindt tijdens het diner de live finale plaats van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards. In elke categorie volgen pitches, waarin de genomineerden voor het voetlicht worden gebracht. De zaal kiest de uiteindelijke winnaars.

Link Magazine organiseert de DISCA jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Meer informatie of aanmelden? Mail naar disca@linkmagazine.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics