Uitnodiging * Toekomst voor de Nederlandse maakindustrie: maatwerk door modulariteit * 21 januari 2015 Delft

0

Modularisatie, smart customization, configure-to-order. Oftewel met minder inspanning in orderengineering en door efficiëntere inrichting van de productie de klant beter bedienen. Deze aanpak wordt vaak aanbevolen ter versterking van het internationale concurrentievermogen van de Nederlandse maakindustrie. Ligt de toekomst van onze industrie inderdaad in slimme modularisatie?

Over deze brandende kwestie organiseren TU Eindhoven (TU/e) en link Magazine op donderdag 21 januari 2016 een bijeenkomst in samenwerking met Festo BV te Delft (Schieweg 62, 2627 AN). Onderzoeker Maren Vospresenteert daar onder andere de resultaten van TU/e-onderzoek naar hoe industriële bedrijven modulair maatwerk leveren.

U bent hierbij van harte uitgenodigd om actief deel te nemen aan deze bijeenkomst en mee te discussiëren over de invulling van smart customization en het toekomstperspectief voor onze industrie.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

Tijd Programma
15.00 uur Ontvangst bij Festo
15.30 uur Aanvang programma door Maren Vos
15.40 uur Challenges Game
Via een spel worden deelnemers uitgedaagd om met elkaar te discussiëren over problemen en mogelijke oplossingen die samenhangen met modularisatieDe discussie vindt plaats in kleine groepen onder leiding van een gespreksleider van de TU/e
16:40 uur Terugkoppeling en presentaties

·        Samenvatting en conclusie van wat er per tafel is besproken

·        Maren Vos presenteert bevindingen van het huidige onderzoek (oa Framework met 4 verschillende benaderingen voor het combineren van modulariteit en customization)

·        Dr. Alex Alblas presenteert bevindingen van gerelateerd TU/e onderzoek (oa bij Philips)

 

Tijdens de presentaties is er speciaal ruimte voor reflectie vanuit de aanwezigen

17.30 uur Afronding van het programma door Dennis van Beers (Festo BV)
17.45 uur Aangeklede netwerkborrel aangeboden door Festo BV

 

Wij stellen het prijs wanneer u zich voor 13 januari 2016 aanmeldt voor deze bijeenkomst via uitgever@linkmagazine.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, adres, naam deelnemer, telefoonnummer en mailadres. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met routebeschrijving. 

Mocht u nog vragen hebben, vernemen wij dat uiteraard graag van u. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw nadere reactie met belangstelling tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mireille van Ginkel

Link magazine

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics