Uitnodiging IndustrieTOP Noord-Nederland op donderdag 14 april 2016.

0

“Verbindingen voor een sterkere industrie in Noord”


ING, VNO-NCW Noord en FME nodigen u van harte uit deel te nemen aan de IndustrieTOP Noord-Nederland op donderdag 14 april 2016. Om de industrie in Noord-Nederland verder te versterken brengen we topondernemers bij elkaar voor een gedachtewisseling over de regionale industrie-agenda. De middag staat dan ook in het teken van: ‘Verbindingen voor een sterkere industrie in Noord-Nederland’.

Voor de IndustrieTOP Noord-Nederland wordt een select gezelschap van eindbeslissers van vooraanstaande noordelijke industriële bedrijven uit Friesland, Groningen en Drenthe uitgenodigd. Naast het formele programma heeft u tevens de mogelijkheid om informeel met andere topondernemers uit de industrie te spreken.

Tijdens de plenaire sessie worden een zestal koplopers geïntroduceerd. Dit zijn noordelijke topondernemers die met hun onderneming uitblinken op bepaalde thema’s.

Na de plenaire sessie gaat u met de inzet en hulp van deze koplopers in een interactieve setting met mede-ondernemers de discussie aan over hoe invulling kan worden gegeven aan een Regionale Industrie Agenda voor Noord-Nederland.

De vijf thema´s die centraal staan zijn:
1. Toekomstvisie Industrie / Internationalisering & export
2. Smart Industry / Datarevolutie
3. Duurzame groei
4. Ketensamenwerking / Cross-sectorale verbindingen
5. Proces- en Productinnovatie

De opbrengst van de thematafels is dat we de kansen, uitdagingen, bedreigingen en belemmeringen over het onderwerp ‘Verbindingen voor een sterkere industrie in Noord-Nederland’ hebben geïdentificeerd.

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics