Uitnodiging 31 oktober Greenport Aalsmeer: Uit mislukkingen ontstaan de mooiste innovaties.

0

De mooiste innovaties ontstaan vaak pas na of juist dankzij de nodige mislukkingen. Fouten maken we allemaal, toch stoppen we onze mislukkingen het liefst in de doofpot. Waarom eigenlijk?

Paul Iske

Ruim baan voor vernieuwen en mislukken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober. Om 16.00 uur start er een afwisselend en interactief programma met onder andere Paul Iske, hoogleraar innovatie en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.Paul Iske Innovatie ontstaat door te leren van wat er niet werkt. Menig succesvolle ondernemer is eerst failliet gegaan. Hij was nooit zo succesvol geworden als hij niet eerst had gefaald’.

Bouvardiakweker Jaap Vreeken uit Rijsenhout is de eerste tuinder in Nederland die met zijn bedrijf is overgeschakeld op gelijkspanning. Hij weet als geen ander dat innoveren met vallen en opstaan gaat. ‘Wij zijn op ons bedrijf echt aan het pionieren als het gaat om innovaties op het gebied van teelt en techniek. Soms nemen we iets te grote stappen, maar het levert altijd iets.

Jaap deelt op het event zijn grootste falen met u en wat daar voor moois uit voortgekomen is. Benieuwd wat dit is en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen? Kom dan naar het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober.

Bij Greenport Aalsmeer staat de ondernemer centraal. Wat doet de greenport voor u op het gebied van ruimte, energie, arbeid, onderwijs en innovatie? U hoort het tijdens het Greenport Aalsmeer Event!

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics