Uitnodiging 31 mei: Optimaliseren elektronicaketen (Design for X)

0

Om de alsmaar toenemende marktvraag, op het gebied van o.a. Time to Market, Reliability en Total Cost of Ownership, het hoofd te kunnen bieden wordt samenwerken in de keten van cruciaal belang. Tijdens het seminar ‘Wat kan er virtueel in de elektronicaketen? krijgen de bezoekers tools aangereikt om het elektronica ontwerpproces te optimaliseren. Tijd en dus kosten besparen zonder in te leveren op de kwaliteit en betrouwbaarheid kan alleen door het proces te digitaliseren en virtueel voor te stellen. Design for Excellence!

Tijdens het seminar leggen de sprekers uit hoe men reeds in een vroeg stadium de potentiële risico’s op vlak van techniek en logistiek kan identificeren. Hierdoor kan de ontwikkelaar onmiddellijk het juiste finale prototype bouwen. Zijn bedrijf bespaart daardoor geld maar vooral kostbare tijd waardoor men het product sneller op de markt kan brengen. Het seminar kent alleen een begin- en eindtijd en volgt op een vloeiende wijze de productlevenscyclus in plaats van individuele presentaties per bedrijf. Zorg dat u op tijd binnen bent om de beschikbare tools en hulpmiddelen tijdens de gehele levenscyclus te kunnen volgen.

De tools die gedemonstreerd worden variëren van gratis tools om bijvoorbeeld een pcb schema te controleren tot uitgebreide tools om analyses uit te voeren op de maakbaarheid en testbaarheid.

Namens Romex laat Peter van Oostrom zien hoe ook het maken van een Testfixture sneller kan door gebruik te maken van de digitale CAD data. Hierover is reeds een artikel verschenen.

Meld u aan voor een gratis bezoek.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics