Uitnodiging 22 november: Update Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst

0

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij  nodigt ondernemers uit de (high tech) maakindustrie van harte uit voor de Technology Update van het Innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’.

Tijdens de bijeenkomst in de onlangs geopende campus bij Eindhoven Airport wordt u bijgepraat over projecten op het gebied van robotica, software, vernieuwende productietechnologieën, slimme logistiek en talentontwikkeling, die samen het programma vormen.

Ook de onderlinge samenhang tussen deze projecten, de laatste stand van zaken en plannen voor de nabije toekomst komen aan de orde. Twee break-out sessies staan garant voor de nodige verdieping.

Er worden zo’n 250 deelnemers uit de Brabantse hightech maakindustrie verwacht. De bijeenkomst is dan ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en voor een ‘sneak preview’ in de Fabriek van de Toekomst.

Technology Update Innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’
22 november 2018, 15:30 – 19:00 uur
Brainport Industries Campus
BIC 1, 5657BX Eindhoven
Klik hier voor een Routebeschrijving

Aanmelding* voor deze bijeenkomst is vereist en kan via dit online registratieformulier

*) In verband met de verwachte drukte behoudt de organisatie zich het recht voor om bij overintekening voorrang te verlenen aan ondernemers uit de hightech maakindustrie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics