UItnodiging 13 juni: Verduurzaming nieuwbouw maakindustrie

0

De transitie van een nieuw, efficiënt, modern en duurzaam gebouw betekent nogal wat voor een organisatie. Wat zijn de do’s en don’ts? Waar loopt een organisatie tegen aan? En hoe bereid je je organisatie voor op het ingrijpend proces van nieuwbouw? Op donderdag 13 juni biedt Heembouw voor u een informatief klantevent op de bouwlocatie van haar klant Orangeworks, een grote ontwikkelaar van installaties voor de foodindustrie. Aan het woord nieuwe en oude opdrachtgevers van Heembouw over hun ervaring en vertelt Habeon Architecten haar verhaal over de toekomst van circulair bouwen en de toegevoegde waarde hiervan. Een klantevent waar kennis, ervaring en het verbinden van eindgebruikers en beïnvloeders van bedrijfsgebouwen in de maakindustrie worden samengebracht.

Jan de Wringer van Orangeworks: ‘Het eindresultaat: een mooi gebouw met een uitstraling die hoogwaardigheid en stijl combineert met no-nonsense. Precies wat wij zijn: niet over the top, wel uitnodigend, voor medewerkers en klanten.’ Illustratie: Orangeworks

Sprekers donderdag 13 juni: 

Geert-Jan Engbers, Directeur Kemie

De toekomst van Orangeworks

Jan de Wringer, Chairman of the Board Orangeworks (ochtend), Job Kuijpers, Commercieel manager Heembouw (middag): over de weg naar een nieuwe huisvesting.

Covering the future

Geert-Jan Engbers, Directeur Kemie (ochtend): over zijn keuzes en concessies tijdens het nieuwbouwproces.

Circulair gebouw

Alijd van Doorn, Directeur HabeonArchitecten & Duurzaamheid:

Alijd van Doorn, Directeur HabeonArchitecten & Duurzaamheid: over verduurzaming in de bouw: wat is circulair bouwen en wat hebben we hiervoor nodig?

Locatie: 

Bouwlocatie Orangeworks

Bronsweg 3

5342 NZ OSS

U kunt kiezen uit twee sessies:

08.30 – 11.30 Ochtendsessie

aansluitend koffiebar & innovatiemarkt

 

14.30 – 16.00 Middagsessie

aansluitend netwerkborrel & innovatiemarkt.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics