U-Boat Worx opende haar nieuwe fabriek in Breda

0

U-Boat Worx – de wereldleider op het gebied van ontwerp, engineering en productie van bemande onderwatervoertuigen – opende haar nieuwe fabriek in Breda.
De nieuwe fabriek in Breda verwacht begin augustus 2020 haar eerste onderzeeër te kunnen leveren vanaf de nieuwe locatie.
Erik Hasselman, Commercieel Directeur van U-Boat Worx, zegt: “We zijn verheugd om de volgende stap aan te kondigen in ons aanbod voor de onderwaterwereld vanuit onze nieuwe high-tech faciliteit, die vijf keer zo groot is als al onze vorige locaties samen”.

“Onze toegenomen wereldwijde orderportefeuille en ons voortdurende engagement om de meest efficiënte en veilige onderwatervoertuigen te leveren, hebben de uitbreiding van onze activiteiten gestimuleerd. U-Boat Worx is toegewijd aan het handhaven van dezelfde constante hoge kwaliteit producten waar we bekend om staan”.

U-Boat Worx heeft een aantal locaties geconsolideerd in één grotere faciliteit met een productieoppervlakte van 4.000 m2 en een kantoorruimte van 1.100 m2 waar we al onze 80 medewerkers comfortabel kunnen huisvesten en voldoende ruimte hebben voor verdere uitbreiding.

Bert Houtman, CEO en oprichter van U-Boat Worx: “Deze prachtige nieuwe faciliteit in Breda bouwt voort op onze aanzienlijke technische mogelijkheden. Naarmate we het ontwerp en de productie van onze onderwatervoertuigen verder ontwikkelen, hebben we ingezien dat uitbreiding van en investeringen in onze productiecapaciteiten essentieel zijn”.
“Onze nieuwe locatie is op maat gemaakt voor ons eigen ontwerp, zodat onze innovatieve processen en state-of-the-art voorzieningen tot ver in de toekomst kunnen worden voortgezet.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics