Tumakon, Tuinte & TDO vanaf 1 januari Tuinte smart industrial solutions.

0

‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de drie werkmaatschappijen Tumakon engineering & machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services. De 3 bedrijven, welke reeds onder de Tuinte groep vallen, gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam.  Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

 Eén gezamenlijk merk
Tuinte
is voor veel opdrachtgevers een belangrijk adres als het gaat om complete engineering & machinebouw, het toeleveren van hoogwaardige onderdelen en modules en/of het onderhouden van machineparken. “We bundelen steeds meer de krachten van de verschillende disciplines, wat voor zowel klanten als voor Tuinte voor grote mogelijkheden zorgt”, vertelt algemeen directeur Martijn Tuinte. “Het is een logische stap om dit onder één merk te doen. Ons streven is eenduidigheid en focus. We willen laten zien dat Tuinte een geïntegreerde organisatie is.”

Trots op internationaal familiebedrijf
De nieuwe naam en uitstraling maakt voor klanten beter duidelijk wie Tuinte is, wat het bedrijf in huis heeft en waar het voor staat. De naam weerspiegelt de historie als familiebedrijf. Martijn Tuinte: “We zijn trots op het multidisciplinaire familiebedrijf, op de mentaliteit en loyaliteit van onze medewerkers, evenals de samenwerking met onze klanten. Met de nieuwe pay-off laten we zien dat we ook internationaal actief zijn en de ambitie hebben om vanuit partnership, kennis en een breed aanbod, waarde toe te blijven voegen met hoogwaardige technische oplossingen. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft onze website ook een complete metamorfose gehad.”

Tuinte
Tuinte is gevestigd in Hengevelde en opereert met ruim 80 medewerkers zowel regionaal, landelijk als internationaal. Het bedrijf adviseert en ondersteunt al sinds 1964 opdrachtgevers in diverse industrieën met een breed pakket aan mogelijkheden: complete engineering & machinebouw, toelevering van hoogwaardige onderdelen en modules én het onderhoud van machineparken. De focus op partnerships leidde ertoe dat Tuinte is meegegroeid met klanten. Hierdoor staat er nu een krachtig multidisciplinair familiebedrijf.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics