TU Delft steunt COVID-19 ResilientSociety platform

0

In de huidige COVID-19-crisis neemt de snelheid waarmee (eco)systemen moeten reageren enorm toe. Samen zoeken zij manieren om urgente knelpunten en toekomstige vraagstukken op te lossen. Onderzoekers, zorgprofessionals, de maakindustrie en overheden zoeken elkaar actief op. Zoals zij dit altijd al deden, maar nu ook online in onze anderhalve-meter samenleving. Om in die behoefte te voorzien, lanceren de Nederlandse universiteiten, nationale en regionale overheden, bedrijven en nog veel meer publieke en private partners het COVID-19 ResilientSociety platform. De TU Delft is officiële partner van dit platform.

Binnen het COVID-19 ResilientSociety platform streven alle partners ernaar om met hun gezamenlijke inspanningen zo effectief mogelijk en zonder duplicatie een zo groot mogelijke impact te creëren. Via het platform hebben zij samenwerkingssoftware en ervaren moderators tot hun beschikking.

Hoe werkt het platform
Deelnemers aan de COVID-19 crisisrespons kunnen via het platform hun expertise aanbieden of een uitdaging aandragen voor mogelijke oplossingen. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn medische apparatuur, mobiliteit & logistiek, voedselvoorziening en digitale veiligheid. Een team van experts beoordeelt elke inzending en geeft feedback over de volgende stappen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij de Resilient Society als partner om middelen (kennis, productiefaciliteiten) aan te bieden en deel te nemen aan co-creatie sessies.

Nieuwe, relevante en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten worden via het platform gepresenteerd zowel voor Nederlands als internationale partners, open-source of als business case. Projecten die nu lopen

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics