TSMC reikt Excellent Performance Award 2022 uit aan uitstekende leveranciers

0

TSMC heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van de 2022 TSMC Excellent Performance Awards, een erkenning voor wereldwijde leveranciers die uitstekende prestaties hebben geleverd op gebieden zoals technische samenwerking, materiaalontwikkeling, ondersteuning voor volumeproductie, facility construction management en kwaliteitscontrole.

De marktvraag naar geavanceerde halfgeleidertechnologie was sterk in 2022, maar tegelijkertijd werd de industrie geconfronteerd met de uitdagingen van een langdurige COVID-19-pandemie en wereldwijde transportknelpunten. In deze omgeving waren de operationele veerkracht van de upstream supply chain, het vermogen om nauwkeurige chemische materialen en belangrijke gereedschapscomponenten te ontwikkelen, evenals het leveren van voldoende en hoogwaardige productiecapaciteit allemaal cruciaal voor TSMC om te blijven groeien en klanten te helpen innovatie te ontketenen.

TSMC en zijn leveranciers verdiepten de samenwerking op alle niveaus, inclusief R&D en productie, om de continue vooruitgang van de toeleveringsketen en aanverwante industrieën te stimuleren. Met leveranciersondersteuning heeft TSMC veel uitdagingen overwonnen en onze gemeenschappelijke doelen op tijd met goede kwaliteit bereikt.

TSMC blijft dienen als een verantwoordelijke bedrijf en werkt hand in hand met leveranciers om te streven naar uitmuntendheid in technologie, kwaliteit, levering, milieubescherming, mensenrechten, veiligheid en gezondheid. Om klimaatrisico’s aan te pakken, werkt TSMC actief aan het verbeteren van de klimaatbestendigheid van de toeleveringsketen en doet het alles wat het kan voor de ontwikkeling van een verantwoorde, duurzame en koolstofarme toeleveringsketen voor halfgeleiders.

TSMC wil graag haar oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende bijdragen en ondersteuning van 18 uitstekende leveranciers van apparatuur, facilitaire diensten en grondstoffen in 2022. De lijst met winnaars van de TSMC Excellent Performance Award 2022 is als volgt (in alfabetische volgorde):

 • Applied Materials, Inc. – Uitstekende technologische samenwerking
 • ASM International – Uitstekende productieondersteuning
 • ASML Holding N.V. – Distinguished Technology Development Collaboration
 • DACIN Construction Co., Ltd. – Uitstekende prestaties in new fab construction
 • eChem Solutions Corporation – Uitstekende materiaalontwikkeling en productieondersteuning in lithomaterialen
 • Georg Fischer. Co., Ltd. – Uitstekende prestaties in new fab constructie
 • JSR Corporation – Uitstekende materiaalontwikkeling en productieondersteuning in lithomaterialen
 • KLA Corporation – Uitstekende samenwerking op het gebied van procescontrole
 • Kokusai Electric Corporation – Uitstekende productieondersteuning
 • Lam Research Corporation – Uitstekende technologische samenwerking
 • Marketech International Corporation – Uitstekende prestaties in nieuwbouw
 • Nova Ltd. – Uitstekende productieondersteuning
 • Op Innovation Inc. – Novel Technology Collaboration
 • Shin-Etsu Handotai Co, Ltd – Uitstekende geavanceerde materiaalontwikkeling en productie-ondersteuning in Silicium Wafer
 • SUMCO Corporation – Uitstekende technologische samenwerking en productieondersteuning in Silicon Wafer
 • Sumitomo Heavy Industries Ion Technology Co., Ltd. – Uitstekende productieondersteuning
 • Tokuyama Corporation – Uitstekende prestaties in chemische materialen
 • TOKYO ELECTRON LIMITED – Uitstekende technologische samenwerking

TSMC was de pionier van het pure-play foundry business model toen het in 1987 werd opgericht, en is sindsdien sindsdien ‘s werelds grootste gespecialiseerde halfgeleiderfabrikant. De onderneming ondersteunt een bloeiend
ecosysteem van wereldwijde klanten en partners met ‘s werelds toonaangevende procestechnologieën en portfolio van ontwerpoplossingen om innovatie te ontketenen voor de wereldwijde halfgeleiderindustrie.
industrie. Met wereldwijde activiteiten in Azië, Europa en Noord-Amerika vervult TSMC een rol als geëngageerd bedrijf over de hele wereld.

TSMC heeft 288 verschillende procestechnologieën ingezet en 12.698 producten gemaakt voor 532 klanten. klanten in 2022 door de breedste waaier van geavanceerde, gespecialiseerde en geavanceerde verpakkings
technologische diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hsinchu, Taiwan. Bron TSMC

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics