TSMC erkent uitmuntende toeleveranciers op Supply Chain Management Forum 2018

0

TSMC  hield vandaag zijn 18e jaarlijkse Supply Chain Management forum om waardering te tonen voor de steun en bijdragen van zijn leveranciers in 2018. Dit jaar namen meer dan 700 leveranciers over de hele wereld op het gebied van apparatuur, materialen, verpakking, testen, faciliteiten, IT-systemen en -diensten, en milieu- en afvalbeheerdiensten deel aan het forum.

Het afgelopen jaar heeft TSMC zijn toonaangevende 7nm-technologie met succes naar volumeproductie gebracht en aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de voorbereiding van de risicoproductie van 5nm-technologie. Om de rol van leveranciers bij deze en andere prestaties te benadrukken, heeft TSMC zijn Excellent Performance Award uitgereikt aan 9 uitmuntende leveranciers van apparatuur en materialen.

“Onze toeleveranciers spelen een sleutelrol bij onze niet aflatende inspanningen om halfgeleiderinnovaties mogelijk te maken met de juiste technologie en de juiste capaciteit op het juiste moment,” aldus TSMC Chief Executive Officer Dr. C.C. Wei. “Wij zijn dankbaar voor hun voortdurende steun bij onze samenwerking om de grenzen van de technologie te verleggen en tegelijkertijd de duurzaamheidsnormen van de industrie te verhogen als betrokken burgers van het bedrijfsleven.”

“TSMC’s snelle en succesvolle ramp voor 7nm in 2018 is niet in de laatste plaats te danken aan de nauwe samenwerking van onze leveranciers”, zegt J. K. Lin, TSMC’s Senior Vice President van Information Technology en Materials Management & Risk Management. “We kijken ernaar uit om nog nauwer met hen samen te werken terwijl we onze capaciteit op het gebied van geavanceerde technologie, speciale technologie en geavanceerde verpakking uitbreiden om de volgende golf van innovaties te bedienen.”

De uitmuntende leveranciers die door TSMC zijn erkend voor hun prestaties, zijn de volgende:

Excellent Performance Award
Applied Materials, Inc. – technologische samenwerking
ASM International – CVD-uitrusting
EBARA Corporation – CMP-apparatuur
IMS – Multi-beam maskerschrijver
SCREEN Semiconductor Solutions Co, Ltd. – Natte-reinigingsapparatuur
Daifuku Co, Ltd. – Fab Automatisering
KANTO-PPC Inc. – Chemisch materiaal
Merck Groep – Precursormateriaal
SUMCO Corporation – ruw wafermateriaal

TSMC is ‘s werelds grootste gespecialiseerde halfgeleidersfoundry en biedt de toonaangevende procestechnologie in de sector en de grootste portfolio van procesbeproefde bibliotheken, IP’s, ontwerptools en referentieflows in het gieterijsegment. De eigen capaciteit van de onderneming zal in 2018 naar verwachting meer dan 12 miljoen (12-inch equivalent) wafers bedragen, met inbegrip van de capaciteit van drie geavanceerde 12-inch GIGAFAB®-faciliteiten, vier fabs van acht inch, één fab van zes inch, alsmede de volledige dochterondernemingen van TSMC, WaferTech, TSMC China, en TSMC Nanjing. TSMC is de eerste foundry die 7-nanometer productiemogelijkheden biedt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hsinchu, Taiwan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.