TSMC erkent uitmuntende toeleveranciers op Supply Chain Management Forum 2019

0

TSMC  hield vandaag zijn 19e jaarlijkse Supply Chain Management forum om waardering te tonen voor de steun en bijdragen van zijn toeleveranciers in 2019, met name bij de uitbreiding van de 7-nanometer capaciteit en de bouw van fabs voor 5-nanometer en toekomstige leading-edge processen. Dit jaar namen meer dan 700 leveranciers van over de hele wereld op het gebied van apparatuur, materialen, verpakking, testen, faciliteiten, IT-systemen en -diensten, en milieu- en afvalbeheerdiensten deel aan het forum. Naast break-outsessies over apparatuur, materialen, reserveonderdelen en IT, voegde het forum ook een nieuwe sessie toe over de bouw van faciliteiten. Het 2019 Supply Chain Management Forum werd ook gehouden in combinatie met TSMC’s tweede “Responsible Supply Chain Forum”, dat een uitgebreide discussie bood over kwaliteitsverbetering van de toeleveringsketen, duurzaamheid in de industrie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

“TSMC heeft in hoog tempo onze geavanceerde technologiecapaciteit opgevoerd om onze klanten te helpen een wereld op te bouwen waarin alles met elkaar verbonden is en overal om ons heen berekeningen plaatsvinden,” zei TSMC Chief Executive Officer Dr. C.C. Wei. “We zijn de partners in de toeleveringsketen dankbaar die ons steunen terwijl we ons technologisch leiderschap en onze uitmuntende productie blijven versterken. We hopen samen met hen op duurzame wijze te blijven groeien en samen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.”

“Onze oprechte dank gaat uit naar alle leveranciers die nauw met TSMC hebben samengewerkt om de producten, technologieën en diensten te leveren ter ondersteuning van onze capaciteitsuitbreiding en nieuwe fab-bouw in 2019,” aldus J. K. Lin, TSMC’s Senior Vice President van Information Technology en Materials Management & Risk Management. “Met het oog op de toekomst willen we graag hand in hand blijven samenwerken met onze leveranciers bij de voorbereidingen voor de volumeproductie van ons 5-nanometerproces.”

Daarnaast reikte TSMC zijn “Excellent Performance Award” uit aan 14 uitmuntende leveranciers van apparatuur, materialen en facilitaire diensten, als erkenning voor hun bijdragen.

De winnaars zijn

Applied Materials, Inc. – Technologie-samenwerking
ASM International N.V. – technologische samenwerking
ASML – Ondersteuning bij productieverhoging
Ebara Corporation – Uitstekende prestaties in CMP-apparatuur
Lam Research Corporation – Productieondersteuning
Tokyo Electron Limited – Production Ramp Support
Teradyne Inc. – Samenwerking op technologisch gebied
KANTO-PPC Inc. – Kwaliteitssamenwerking in chemisch materiaal
Merck Group – Uitstekende prestaties in precursormateriaal
Shin-Etsu Chemical Co., Ltd. – technologische samenwerking in lithografiemateriaal
SUMCO Corporation – Uitstekende prestaties op het gebied van siliciumwafers
Taiwan Specialty Chemicals Corporation – technologische samenwerking in speciaal gasmateriaal
Fu Tsu Construction Co, Ltd. – Uitstekende prestaties in civiele bouw
United Integrated Services Co., Ltd. – Uitstekende prestaties in de bouw van faciliteiten

Supply Chain Management Forum 2018

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics